1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

خوراک گوشت بره و عدس

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای کودکان

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    به اندازه ۲.۵ پیمانه ( ۶۰۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .
    مواد لازم :

    فیله گوشت بره ۱۱۵ گرم
    شلغم زرد ۱۱۵ گرم
    ساقه کرفس ۱ عدد
    عدس قرمز ( دال عدس ) ۲۵ گرم
    رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
    آب یک و نیم پیمانه / ۳۵۰ میلی لیتر

    طرز تهیه
    1- گوشت بره را با آب سرد بشویید و چربی آن را جدا کنید و به صورت تکه های کوچک خرد کنید . شلغم زرد را پوست بگیرید و همراه با کرفس در یک آبکش بریزید و با آب سرد بشویید . آن ها را خرد کنید و در قابلمه بریزید .
    2- عدس ها را در یک الک بریزید و با آب سرد بشویید . در ضمن ، عدس ها را پاک کنید و دانه های سیاه آن را جدا کنید. آن ها را همراه گوشت و رب گوجه فرنگی در قابلمه بریزید .
    3- آب را به این مواد اضافه کنید ، بگذارید به جوش اید . در ظرف را ببندید تا به مدت 40 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و عدس ها کاملاً نرم شوند . اگر در حینن پخت لازم زود ، می توانید مقدار بیشتری به آن آب اضافه کنید . سپس مواد پخته شده را در مخلوط کن بریزید تا به صورت یکدست درآیند .
    4- مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از دادن غذا ا به کودک ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .
    5- باقی مانده غذا را بسته بندی کرده، هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .
    * می توان آن را در فریزر نگه داری کرد .
    طرز تهیه به روشی دیگر
    می توانیدبه جای عدس قرمز ،از لپه و به جای ساقه کرفس ، از کدو سبز هم استفاده کنید .
     

    موضوعات مشابه

کاربران با جستجوی این کلمات وارد انجمن شده اند

  1. خوراک گوشت وعدس

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.