1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

قیمه بادمجان مدرن

شروع موضوع توسط ramin در ‏21 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. ramin

    ramin کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    285
    تشکر شده:
    93
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]
    لپه ۱پیمانه
    گوشت ۳۰۰ گرم
    پیاز ۱ عدد متوسط
    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
    بادمجان ۶ عدد
    روغن به مقدار لازم
    آب ۳لیوان
    نمک,زردچوبه, ادویه به مقدار لازم
    [​IMG]
    روش پخت:
    ابتداپیاز را تفت می دهیم وقتی سبک شد زرد چوبه و ادویه را هم کمی تفت می دهیم .بعد گوشت را اضافه می کنیم . وقتی گوشت تفت خورد لپه و رب را هم کمی تفت می دهیم. بعد آب را اضا فه می کنیم ودر قابلمه را می گذاریم . حدودا ۳ ساعت زمان لازم است
    تا خورش جا بیفتد. نیم ساعت پایانی پخت بادمجانهایی را که از قبل سرخ کرده ایم به خورش اضافه می کنی
    aheavenn.persiangig.com_image_bademjan.gif
    بعد از خورش کدوی مدرن و خورش گل کلم مدرن، قرعه کار به نام خورش بادمجان مدرن خورد . مدتی بود دنبال غوره تازه بودم. آخه غوره تازه اگه درست پخته بشه ، رنگ سبز جالبی توی غذا درست می کنه. غوره گیر نمی یومد و این غذا به آینده دور موکول می شد. تا اینکه توی مغازه هندی چشمم به لپه سبز افتاد. خودش بود ! به سرعت پلن رو عوض کردم و تصمیم گرفتم که به جای غوره از آب غوره و به جای لپه زرد از لپه سبز استفاده کنم . آری! لپه سبز خریدم و سوار بر خر مراد مغازه هندی رو ترک کردم
    اگر خارج از ایران هستید و آب غوره گیرتون نمی یاد دو تا راه بیشتر ندارید؛ یا زار زار به یاد شیراز و آب غوره های دلنشینش گریه کنید یا اون رو آن لاین بخرید. من راه دوم رو برگزیدم
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.