1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

پیدا شدن انگشت دست انسان در بسته همبرگر + عکس

شروع موضوع توسط RAHIM68 در ‏21 اکتبر 2012 در انجمن عکس های ترسناک

  1. RAHIM68

    RAHIM68 برترین کاربر انجمن کاربر پر تلاش ( طلایی) کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2012
    ارسال ها:
    1,057
    تشکر شده:
    1,234
    جنسیت:
    مرد
  2. اسرا

    اسرا برترین کاربر انجمن کاربر پر تلاش ( طلایی) کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2012
    ارسال ها:
    2,525
    تشکر شده:
    1,734
    جنسیت:
    زن
  3. اسرا

    اسرا برترین کاربر انجمن کاربر پر تلاش ( طلایی) کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2012
    ارسال ها:
    2,525
    تشکر شده:
    1,734
    جنسیت:
    زن
    چقدر چندش اور.دیگه همبرگر نمی خورمestefragh
     
  4. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    من همبرگر و کالباس نمیخورم چون از قبل میدونستم تن ماهی هم نمیخورم چون دوستم داخل کارخونش کار میکرد میگفت چیا میزنن به کالباس و تن ماهی estefragh
     
    میلاد و sepidehh از این پست تشکر کرده اند.
  5. sahar.te

    sahar.te عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2012
    ارسال ها:
    7,193
    تشکر شده:
    9,723
    جنسیت:
    زن
    تن ماهی دیگه از چیه بقیه اش را میدونم ولی تن ماهی .....
     
  6. mobin1

    mobin1 برترین کاربر انجمن کاربر پر تلاش ( طلایی) کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آگوست 2012
    ارسال ها:
    1,237
    تشکر شده:
    1,455
    جنسیت:
    مرد
    :eek:estefragh:mad:
     
  7. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    تن ماهی از اشغال ماهی ها و استخوان های ماهی رو چرخ میکنند بعدشم کنسرو میشه که خودش سم تولید میکنه :d
     
    sepidehh و sahar.te از این پست تشکر کرده اند.
  8. absolut_citron10

    absolut_citron10 کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2012
    ارسال ها:
    133
    تشکر شده:
    57
    جنسیت:
    مرد
    bahale k band angost gosht adma bayad khosh maze bashe
     
  9. leila02420

    leila02420 کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    148
    تشکر شده:
    137
    جنسیت:
    زن
    چندش آوره حالم بد شد estefragh
     
  10. sepidehh

    sepidehh کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آگوست 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    535
    جنسیت:
    زن
    che chendesh
     
    saloOome از این پست تشکر کرده است.
  11. گلناز2222

    گلناز2222 دم از مردونگی نزن سنگینـــه سرفت میگیره . . ! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    6,540
    تشکر شده:
    1,816
    estefraghestefragh
     
    saeed از این پست تشکر کرده است.
  12. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    تن ماهی بستگی به نوع تنش داره !!! ماهیه شمال با ماهیه جنوب فرق میکنه ....... در نوع جنوبش میتونم اطلاعاتی براتون بنویسم ؛ که از انواع ماهی های زرده؛ هوور؛ اسبک؛ زیبا؛ مار ماهی و چند نوع دیگه بسته به فصل شکار ویا کشور وارد کننده ش ؛ برای تهیه ش استفاده میشه..... در تولیدش ابتدا ماهیها رو برش میدن ؛ بچه ها باورتون میشه هر یه ماهی اسبک از یه آدم هم بزرگتره !!! خیلی با شکوهه !! بعد از برش دادن قطعات رو توی وسیله ای به نام گاری میذارن که از چندین طبقه که در هر طبقه هم ممکنه چند تا سینی داشته باشه تشکیل شده؛ قرارش میدن و دوباره پس از آب کشی؛ گاریها رو به داخل دیگهای بخار خیلی بزرگ که ممکنه تا گنجایش 4 الی 5 گاری رو داشته باشه قرار میدن؛ حدودا یک ساعت با دمایی متناسب با نوع ماهی بخار پزش میکنن ؛ بعد از مرحلۀ پختن ؛ به قسمت پوست کن برده میشه و در حالی که باید با دقتّ پوست و استخوان گیری بشه و قسمتهای تیره تر گوشت از سفید گوشتش جدا شه به تن نوع درجۀ یک با گوشت سفید و تن درجۀ دو با قسمتهای تیره تر گوشت تقسیم میشه ؛ مرحلۀ کنترل نهایی رو طی میکنه که اضافاتی باقی نمونه؛ بعد وارد چرخ کن میشه تا خردتر بشه و از حالت تکه های درشت در بیاد ؛ در همین مرحله توسط دستگاه داخل قوطی میشه ؛بعد از کنترل وزن بهش بوسیلۀ دو دستگاه دیگه به ترتیب نمک و روغن اضافه میشه ؛ به قسمت دربندی منتقل و پس از پرس شدن به مکان دیگه ای و مجددا به دیگهای کوچکتر دیگه ای که اینبار قوطیهای کنسرو رو داخلش میریزن؛ بمدت یک ساعت برای پخت نهایی حرارت داده میشه ؛ به قسمت لبل یا برچسب گذاری برده شده و در پایان بسته بندی شده وبعد از اون برای پخش آماده ست..... تنها جاییکه ممکنه از زیر کار در روئی دیده بشه ؛ قسمت پوست کنشه که باید دقت بشه تا استخوان و احیانا پوست واردش نشه؛ در ضمن این قسمت تنها قسمتیه که توسط افراد انسانی و به روش دستی انجام میشه.....اما خدایی کار طاقت فرسائیه و دمای سالنهاش بالای 50 ای 60 درجه ست؛ خیلی از بچه هاش تو روزای گرم تابستون با بودن در حین کار تو این سالنهای فوق العاده گرم از حال میرفتن و دچار ضعف میشدن... ازدوستی که تصاویر بالا رو برای آگاهی اینجا گذاشت سپاسگذارم؛ بیچاره حتی فرصت نکرد سرانگشتش رو برداره و برای پیوند ببره؛ اینقدر که تو این جور جاها برای تولید بیشترروزانه؛ نیروها رو تحت فشار و اجبار کاری قرار میدن...واقعا به موضوع و عمق حادثه از زوایای دیگه ای هم باید نگاه کرد دوستان....
     
  13. baranbahar

    baranbahar ♥♥♥♥♥ عضو تیم مدیریت مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    18,925
    تشکر شده:
    17,497
    جنسیت:
    زن
    واقعا وحشتناک و تاسف بار -tars-taajobgherye
     
  14. گلناز2222

    گلناز2222 دم از مردونگی نزن سنگینـــه سرفت میگیره . . ! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    6,540
    تشکر شده:
    1,816
    tashvightashvighu18
     
  15. zedehal

    zedehal کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2012
    ارسال ها:
    1,358
    تشکر شده:
    950
    جنسیت:
    زن
    khandidankhandidan
     
  16. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    این 60% گوشتش منو کشته khandidankhandidankhandidan
    adl.4downloads.ir_user_user1_download_fun_ax_52195225538210834860.jpg
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.