1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه ته چین مرغ

شروع موضوع توسط deltasin در ‏22 اکتبر 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. deltasin

    deltasin کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏29 سپتامبر 2012
    ارسال ها:
    59
    تشکر شده:
    55
    جنسیت:
    مرد
    ته چین مرغ از پرطرفدارترین غذاها در ایران هست که ما طرز تهیه ته چین مرغ را در این پست برای شما قرار دادیم امیدوارم از ته چین مرغ،این غذای خوشمزه لذت ببرید...
    awww.funsara.com_Pics_20121021_FunSara.Com_8dd6bfbc0f.jpg
    مواد لازم ته چین مرغ:
    برنج :۴ ليوان
    ماست :۳ ليوان
    زرده تخم مرغ ۶ عدد وسفيده تخم مرغ يك عدد
    روغن :۲/۱ ليوان
    ادويه شامل دارچين وزيره وهل به نسبت مساوي :۲ قاشق چاي خوري
    مرغ :يك كيلو
    خلال بادام وپسته وزرشك :به مقدار لازم
    كره :۲۰ گرم

    طرز تهيه ته چین مرغ:
    برنج را خيس مي كنيم وبعد مي جوشانيم وصاف مي كنيم.كمي برنج را زنده بر مي داريم.
    مرغ را با يك حبه سير وپياز وكمي زعفران ونمك مي گذاريم بپزد بطوريكه حدود ۲/۱ ليوان آب داشته باشد وبعد استخوان هاي مرغ را جدا مي كنيم.
    در ظرف اول(قرمز) ۳ زرده تخم مرغ ونصف روغن ونصف زعفران راخوب مخلوط مي كنيم.
    در ظرف دوم (سفيد)مابقي زرده ها وسفيده وروغن وزعفران و همه ماست را مخلوط مي كنيم وحدود ۲-۳ ساعت گوشت هاي مرغ وكمي ادويه را در آن مي ريزيم تا خوب مزه دار شود وبعد گوشت ها را خارج مي كنيم .حدود يك ليوان از مايع ظرف دوم را به ظرف اول اضافه مي كنيم وبعد آب مرغ در ظرف دوم مي ريزيم.
    حدود ۳/۱ برنج را با محتويات ظرف اول مخلوط مي كنيم خوب با كفگير ته ظرف تفلون چرب شده صاف مي كنيم وكمي هم با كفگير فشار مي دهيم .مرغ ها را روي برنج در تمام نقاط ظرف پخش مي كنيم.ومابقي ادويه را روي مرغ مي پاشيم وسپس خلال بادام وپسته وزرشك را روي مرغ مي ريزيم.
    در نهايت بقيه برنج در ظرف تفلون صاف مي كنيم ومحتويات ظرف دوم روي برنج و ديواره هاي ظرف مي ريزيم روي آن كره داغ مي دهيم .روي ظرف را فويل مي كشيم.وچند تا سوراخ در فويل ايجاد مي كنيم.آن را در طبقه وسط فر ودر حرارت ۱۴۰ درجه سانتي گراد به مدت ۵/۱ ساعت قرار مي دهيم.
    ميتوانيم ته چين را به صورت درسته با خلال پسته وبادام وزرشك تفت داده شده در كره تزيين كنيم
    يا اينكه برش داده وآن را در ديس بچينيم وسپس تزيينات را كامل كنيم
    برای مهمانی های بزرگ می توانید ته چین را در چند قابلمه نسوز، با اندازه های مختلف تهیه کرده و مانند تصویر بالا آن را تزیین کنید.
    awww.funsara.com_Pics_20121021_FunSara.Com_b60560d72e.jpg
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------​
    برای دیدن عکسهای تزیین ته چین مرغ به صورت بزرگتر روی عکس مورد نظر کلیک کنید
     

    موضوعات مشابه

    saeed از این پست تشکر کرده است.
  2. sepidehh

    sepidehh کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آگوست 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    535
    جنسیت:
    زن
    -2-40-.gif mamnon
     
    saloOome از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.