1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

فيله مداليون با سس مديترانه‌اي

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن خورش ها

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد

    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1328506628_original_ycdegvqmulkzjobsxrpt.jpg

    مواد اولیه :
    فيله گوساله =240گرم
    آب پياز= دو قاشق سوپخوري
    سس سويا= يك قاشق سوپخوري
    روغن زيتون =100 گرم
    موادلازم براي تهيه سس:
    آب آلبالو =نصف پيمانه
    آب انگور قرمز =يك و نيم پيمانه
    آرد ذرت =يك قاشق سوپخوري
    قارچ خردشده= 100 گرم

    طرز تهيه:

    فيله گوساله را به تكه‌هاي 70 گرمي تقسيم كرده، با آب پياز، سس سويا و روغن زيتون مخلوط مي‌كنيم و به مدت يك ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم.

    آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم تا كاملا حل شود، سپس روي حرارت گذاشته و مجدداً به آرامي مي‌زنيم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود. سپس قارچ را اضافه كرده و پس از دو دقيقه از روي حرارت بر‌مي‌داريم. در اين حالت سس غليظ و شفاف مي‌شود. تكه‌هاي گوشت را روي حرارت به ترتيب سه دقيقه يك طرف و دو دقيقه طرف ديگر قرار داده و سرخ مي‌كنيم و مطابق تصوير به روي هم مي‌چينيم. سس را روي تكه‌هاي گوشت مي‌ريزيم و به دلخواه تزئين و سرو مي‌كنيم.

    منبع :اشپزانلاین
     
  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    خیلی جالب بود ممنون........................... tashvigh-gol-tashvigh
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.