1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه خورشت بادمجان

شروع موضوع توسط ramin در ‏21 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. ramin

    ramin کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    285
    تشکر شده:
    93
    جنسیت:
    مرد
    abehrad_shaina.persiangig.com_image_Camera_20Picture_K800_js_ASdf_20_2852_29.jpg

    خورش فسنجان
    مواد لازم:
    • مرغ 1 عدد
    • مغز گردو 150 گرم
    • پياز 1 عدد بزرگ
    • رب انار 2 قاشق غذاخوري
    • شكر 1 قاشق غذاخوري
    • نمك به اندازه كافي
    • روغن 3 تا 4 قاشق
    achibepazam.emshab.ir_fesenjoon_img_6.jpg
    طرز تهيه:
    پياز را رنده ريز كنيد روي حرارت بگذاريد تا آب پياز تبخير شود سپس با روغن تفت دهيد. گردو را در آسياب بريزيد تا پودري شود. از تمام قسمتهاي مرغ غير از بال و گردن مي توانيد استفاده كنيد.
    بعد از تفت خوردن پياز، گردو را ريخته با حرارت كم مرتب هم بزنيد تا رنگ گردو تيره شود. رب انار را هم اضافه كنيد و بعد كمي تفت دادن، 4 پيمانه آب بريزيد بعد از جوش آمدن آب با حرارت ملايم 2 تا 3 ساعت نياز به پخت دارد تا به روغن بيفتد.
    در قابلمه ديگري مرغ را با مقدار خيلي كم روغن تفت دهيد و با يك استكان آب بپزد. مرغ نبايستي له شود يا از هم رود بلكه بايد آنرا كمي خام برداريد چون در آخر با مواد ديگر هم بايد چند دقيقه بپزد تا مزه خورش را به خود بگيرد.
    aimg.tebyan.net_big_1390_02_20110424122441827_04.jpg


    20 دقيقه مانده به پايان پخت، مرغ را به گردو اضافه كنيد نمك و شكر را هم اضافه كنيد. تنظيم ميزان رب انار و شكر بايد به گونه اي باشد كه مزه ترش و شيرين دهد در اصطلاح «مي خوش‌» باشد. قبل از خاموش كردن اجاق حتماً مزه كنيد و مزه ترش و شيرين را تنظيم كنيد. هنر ساخت فسنجان در تنظيم همين مزه است! با پلو سفيد ميل كنيد نوش جان!!
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.