1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

منسف

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1319564878_original_iazjewbyxrgtmqnluvkf.jpg
    اين غذا را مردم كشور فلسطين در وعده سحري طبخ مي كنند.
    مواد لازم :
    شير =يك ليتر
    نشاسته =يك و نيم قاشق غذاخوري
    ماست =دو فنجان
    تخم مرغ =يك عدد
    هل =يك قاشق چايخوري
    ميخك پوست كنده و خرد شده =كمي
    روغن زيتون
    نعنا =يك قاشق غذاخوري
    سير=دو حبه
    نان يا بيسكويت ترد =(به دلخواه)
    گوشت =400 گرم
    برنج =چهار پيمانه
    طرز تهيه :
    ابتدا گوشت را همراه با گوجه فرنگي، فلفل سبز، ادويه، گوشت، دارچين، پياز، جوز، نمك و فلفل سياه روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود. شير، ماست، هل، نشاسته و تخم مرغ را درون مخلوط كن ريخته و خوب به هم بزنيد تا يكنواخت شود. سپس آن را روي اجاق گاز قرار داده و حرارت دهيد تا به شكل پودينگ درآيد. حال گوشت را درون آن ريخته و بگذاريد بجوشد. سير خرد شده را در روغن زيتون ريخته و سپس به تركيب گوشت اضافه كنيد. نعنا را نيز به آن افزوده و بگذاريد پنج دقيقه ديگر بجوشد. حال آن را از روي حرارت برداريد. برنج را نيز به روش عادي بپزيد. سيني بزرگي را انتخاب كرده و نان ها را كف آن بچينيد، آب محلول گوشت را روي برنج ها ريخته و بگذاريد تا براي چند لحظه به خورد آن برود. سپس برنج را روي آن اضافه كرده و بعد قطعات گوشت را روي آن بريزيد. براي تزئين نيز از كمي خلال بادام و نعنا و... استفاده كنيد.

    منبع : اشپز انلاین
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.