1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه دسر پاناكوتا با ژله لیمو

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏17 دسامبر 2012 در انجمن انواع دسر

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]


    مواد لازم:
    خامه: 750 گرم
    ژلاتین: 3قاشق سوپ‌خوری
    شكر: 90 گرم
    وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
    رنده پوست لیمو: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
    اسانس لیمو: چند قطره
    ژله لیمو: یک بسته
    روش تهیه:
    1- ابتدا ژله لیمو را طبق معمول آماده كنید و داخل قالب موردنظر بریزید تا ببندد.
    2- 3 قاشق سوپ‌خوری از خامه را در ظرف كوچكی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا كند.
    3- خامه باقیمانده را داخل ظرفی ریخته به همراه شكر، وانیل رنده شده، پوست لیمو و اسانس لیمو به دلخواه روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.
    4- از روی حرارت برداشته و بقیه ژلاتین را به آن اضافه كنید، هم زنید تا ژلاتین حل شود.
    5- مواد را روی ژله بسته‌شده بریزید و به‌مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا كرم ببندد.
    6- سپس جداره قالب را گرم كرده، كرم را در ظرف مورد نظر برگردانید.
    پیشنهاد:
    1- در صورت تمایل می‌توانید برای داخل کرم از چند قطره اسانس لیمو هم استفاده کنید
    2- شما می‌توانید از هر طعم ژله‌ای كه مایلید، برای این دسر استفاده كنید.​
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.