1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏17 دسامبر 2012 در انجمن کیک ها

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد
    چند روز دیگر بلندترین شب سال یعنی شب یلدا خواهد رسید اگر میخواهید در این شب یک آشپزی متفاوت ارائه دهید حتماً این دستور را به دقت بخوانید.
    awww.alamto.com_wp_content_uploads_2011_12_keyk_anaar.jpg
    مواد لازم برای کیک اسفنجی:

    تخم مرغ ۶ عدد
    آرد ۱۵۰ گرم
    شکر ۱۵۰ گرم
    وانیل نصف ق چ
    بکینگ پودر یک ق چ

    مواد لازم برای خامه فرم گرفته :
    یک لیوان خامه شانتی
    اسانس توت فرنگی چند قطره
    رنگ صورتی ژله ای دو قطره


    مواد لازم برای شهد :
    شکر یک پیمانه
    آب نصف پیمانه
    پوست پرتقال دو تکه
    برای تزیین :
    یک عدد مربای پرتقال درسته
    برگ نعنا یا پرتقال
    منجوق خوراکی
    انار دانه کرده سرخ

    طرز تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا :


    ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا میزنیم تا پف
    کند . سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده میپاشیم و همزن هم کار میکند تا فرم بگیرد . زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم میزنیم تا مخلوط شوند .اکنون همزن را خاموش کرده و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا مخلوط و الک کرده ایم در ۲ نوبت روی مواد میریزیم . حالا با لیسک مواد را زیر و رو میکنیم . کف قالب ۳۰ سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه را داخل آن ریخته و در فر از پیش داغ شده میگذاریم تا مدت حدود ۶۰ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه می پزیم .


    awww.alamto.com_wp_content_uploads_2011_12_keyk_anaar1.jpg


    یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را میجوشانیم تا غلیظ و معطر شود . میتوایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید . کیک که خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد میریزیم و با برس میمالیم .


    awww.alamto.com_wp_content_uploads_2011_12_keyk_anaar2.jpg


    خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم . پف که کرد کنار میگذاریم .


    awww.alamto.com_wp_content_uploads_2011_12_keyk_anaar4.jpg


    سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم .


    awww.alamto.com_wp_content_uploads_2011_12_keyk_anaar5.jpg


    تکه های برش بالایی کیک را سه گوش برش میزنیم و بعد یک تکه را برمیداریم و کنار میگذاریم . به تکه آخر آن نیازی نیست زیرا باید انار ها و خامه دیده شود . بعد به صورت اریب روی کیک به شکلی که مشاهده میکنید قرار میدهیم . با مربای پرتقال و برگ سبز و منجوق های خوراکی تزیین میکنیم .
     

    فایل های ضمیمه:

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.