1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

دسر شب یلدا با دستور سرآشپز لقمه

شروع موضوع توسط saeed2 در ‏17 دسامبر 2012 در انجمن انواع دسر

  1. saeed2

    saeed2 نظارت کننده مدیران بخش مدیریت ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    0
    تشکر شده:
    1,397
    جنسیت:
    مرد

    برای بهتر شدن طعم و عطر و خوش فرم شدن بافت کیک، بهتر است آن را با ژله انار که آموزش می دهیم سرو کنید.


    awww.loghme.com_Image_News_2012_12_2517_634910374610630945_l.jpg
    دستور تهیه این کیک برای 12 الی 14 نفر است.

    مواد لازم برای کیک:
    کره 60 گرم
    شکلات تلخ و شیرین (70٪ یا 72٪ کاکائو) 175 گرم
    تخم مرغ؛ زرده و سفیده از هم جدا 3 عدد
    شکر دانه ریز 4/3 فنجان
    نمک طعام 1/4 قاشق چایخوری
    کرم تارتار 1/8 قاشق چایخوری
    آرد غیر سفید 2 فنجان


    مواد لازم برای ژله انار:
    آب انار خالص شیرین نشده 1 الی یک و نیم فنجان
    شکر دانه ریز یک چهارم فنجان
    زغال اخته تازه یا یخ زده 12 عدد
    سیب رنده شده سه چهارم پیمانه


    مواد لازم برای لعاب شکلات:
    شکلات تلخ و شیرین (70٪ یا 72٪ کاکائو)، خرد شده 170 گرم
    کره 90 گرم
    عسل 1 قاشق غذاخوری

    روش تهیه کیک:
    قفسه خود را در مرکز حرارت فر یعنی در موقعیت وسط قرارد اده و آنرا روی 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
    شکلات موجود را به همراه کره با شیوه بخار آب ذوب کنید. سپس زرده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ با 1/2 فنجان شکر و نمک به هم بزنید تا به رنگ روشن درآید.
    سپس سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را در مخلوط کن ریخته و در حدود 2 دقیقه آنها را به هم بزنید. در همین مخلوط کن، به تدریج 1/4 پیمانه شکر را اضافه کرده و دستگاه را روشن کنید تا مخلوط سفت شود. 1 تا 2 دقیقه بیشتر نشود.
    شکلات گرم و آرد را به مخلوط زرده اضافه می کنیم و با استفاده از کاردک مخصوص این مخلوط را در ظرف مورد نظرمان پهن می کنیم.
    حدود 25 دقیقه ظرف را در فر قرار می دهیم. بعد از آن اجازه دهید کیک به طور کامل سر شود.

    روش تهیه ژله انار:
    در یک قابلمه متوسط​​، سیب رنده شده، آب انار، شکر، و زغال اخته را در حرارت بیش از متوسط ​​جوش قرار داده تا در مدت 10 دقیقه جوش بیاید. این مخلوط تا زمانی که مایع تبخیر شود بر روی گاز بماند. سپس این مخلوط را بعد از کمی سرد شدن از صافی بگذرانید.

    روش تهیه لعاب شکلات:
    شکلات، کره، عسل و نمک را در یک کاسه به آرامی هم بزنید تا شکلات ذوب شده و مخلوط کاملا صاف شود.

    در پایان، لعاب شکلات را با ژله انار مخلوط کرده و این مخلوط را با کاردک بر روی سطح کیک پهن می کنیم تا کاملا صاف شود. برای تزیین نیز می توانید از دانه های انار استفاده کنید.
     

    موضوعات مشابه

    میلاد از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.