1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

موساکا غذای یونانی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1319103928_original_ksbadoruxhqclijtfezm.jpg
    مواد لازم براي 6 تا 8 نفر:
    گوشت چرخ کرده=600گرم
    بادمجان= 5عدد
    قارج= 200گرم
    فلفل دلمه اي = یک عدد
    جعفري=مقداری
    تخم مرغ=سه عدد
    پياز=یک عدد
    سير= 2 پر
    نمک= 2 ق چ
    روغن= به مقدار کافي
    کنسرو گوجه فرنگي= 2لیوان
    سس سفيد يا همان سس بشامل= به میزان لازم
    طرز تهيه:
    بادمجان ها را پوست بکنيد و از نصف کنيد سپس آنها را در روغن سرخ کنيد.
    فلفل دلمه‌اي را بشوييد و خرد کنيد. قارچ‌ها را هم بشوييد و خرد کنيد. جعفري را هم خورد کنيد.
    پياز را خرد کنيد و سرخ کنيد سپس سير را هم خرد کنيد به پيازداغ بيفزايد. فلفل دلمه‌اي را به آن بيفزايد و چند دقيقه‌اي سرخ کنيد سپس گوشت چرخ کرده را بيفزايد و همراه ديگر مواد سرخ کنيد آخر سر هم قارچ وجعفري را به آن بيفزايد و کمي سرخ کنيد. پس از اينکه همه مواد سرخ شد. گوچه فرنگي‌هاي را هم خورد کنيد به آن بيفزايد نمک و فلفل بزنيد بگذاريد خوب بجوشد تا آبش تقريبا تمام شود
    يک لايه بادمجان را ته ظرف بچينيد و سپس مقداري از مواد تهيه شده (گوشت و قارچ و ديگر مخلفات) را روي آن بريزيد همين کار را ادامه دهيد تا همه مواد تمام شود، فقط توجه داشته باشيد که آخرين لايه بايد مخلوط گوشت چرخ کرده و ديگر مخلفات باشد. دقت کنيد مقداري جا در ظرف مورد استفاده بايد باقي مانده باشد براي سوس بشامل که بعدا به آن خواهيم افزود.
    حالا ظرف را اگر در دارد درش را ببنديد و اگر ندارد سر آنرا بوسيله ورقه آلومينيوم آشپزخانه بپوشانيد و آنرا در فر که قبلا تا 200 درجه گرم شده قرار بدهيد. طبخ مرحله اول 30 دقيقه کافي است.
    پس از 30 دقيقه آنرا خارج کنيد، سوس بشامل سرد شده را با سه تخم مرغ خوب مخلوط کنيد و روي آن بريزيد با قاشق آنرا خوب پهن کنيد تا تمام سطح ظرف را يکنواخت بپوشاند. دوباره ظرف را در فر بگذاريد، اين بار بدون سر يا ورقه آلومينيوم و براي تقريبا 20 تا 30 دقيقه ديگر در فر طبخ کنيد دقت کنيد روي آن نسوزد.
    موساکا را معمولا با نان سرو مي‌کنند براي اينکار نان بگت (baguette) يا نان فانتزي انتخاب خوبي است. البته اگر نان بربري هم داريد براي اين کار خوب است.
    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.