1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

عدس پلو مضافتی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1324035901_original_libxjztagcwyfoukepvq.jpg

    مواد لازم:
    برنج= دو پیمانه
    عدس= یک پیمانه
    گوشت چرخ کرده =200گرم
    پیاز بزرگ= یک عدد
    کشمش پلویی پاک شده و شسته شده= 2/1 پیمانه
    خرما مضافتی= 8 تا 10 عدد
    دارچین- نمک - زیره- زعفران آب کرده - خلال پسته =به میزان لازم
    طرز تهیه:
    دو پیمانه برنج را با 2 پیمانه و 140 سی سی آب همراه با کمی نمک و روغن بذارین بپزه تا آبش کشیده شه.

    عدس را هم از چند ساعت قبل خیس کنید و همراه مقداری نمک بذارین بپزه تا آبش کشیده بشه.

    ته قابلمه مورد نظر را ته دیگی که دوست دارین بچینین. من کف قابلمه را روغن ریختم کمی رنگ زعفران ریختم و سیب زمینی را چیدم توش. وقتی یک طرف سیب زمینی ها تقریبا سرخ شد برشون گردونم و به طور منظم کف قابلمه چیدمشون.

    حالا یک کفگیر برنج و مقداری عدس روی سیب زمینی ها میریزیم و کمی دارچین و زیره روی این مواد پخش میکنیم این کار را به ترتیب انجام میدیم تا لایه آخر برنج سفید باشد که کمی زعفران آب کرده یک گوشه آن می ریزیم و کمی روغن روی برنج بدین ( من دیگه آب نمیریزم چون برنجم به نظرم دیگه آب لازم نداره وقتی به حالت کته پخته شده ) روغن هم خیلی کم بریزید چون توی کته روغن ریختین اولش. دمکنی را بذارین در قابلمه و بذارین برنجتون با حرارت ملایم حدود 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشه.

    توی این فاصله یک پیاز کوچک را خرد کنید و در روغن تفت بدین وقتی کمی سبک شد گوشت چرخ شده را اضافه کنید و تفت بدین کمی آب جوش و زعفران آب کرده و نمک به این مواد اضافه کنید و بذارین گوشتتون بپزه. حدود 15 دقیقه کافیه که آب گوشت هم کشیده بشه.

    در یک ماهیتابه کوچک کشمش های شسته شده را تفت بدین و کنار بذارین . هسته خرماها را در بیارین و در روغن کمی تفت بدین و کنار بگذارین. پیاز بزرگی که گفته بودم را هم خلال کرده و سرخ کنید.

    وقتی برنجتون دم کشید توی دیس مورد نظر بکشید و با گوشت چرخ شده و برنج زعفرانی و کشمش و خرما و پیاز داغ و کمی خلال پسته تزئین کنید.

    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.