1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

قیمه پیچاق(غذای محلی اردبیل)

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1322492514_original_cexivzgpkbsalwdqhfmy.jpg

    مواد لازم :
    گوشت قیمه ای =۳۵۰ گرم
    پیاز سرخ شده= ۱ کیلو
    خلال بادام= ۱۵۰ گرم
    نمک ،فلفل و ادویه و زعفران= به میزان لازم
    تخم مرغ= ۶ عدد
    طرز تهیه :
    گوشت را با پیاز کمی پخته ، پیاز سرخ شده را با خلال بادام کمی تفت می دهیم . نمک ، فلفل و ادویه و کمی زعفران اضافه کرده می گذاریم تا کمی جا بیفتد (۵ دقیقه ) این مواد را به گوشتی که نصف استکان آب داشته باشد اضافه می کنیم ، می گذاریم کاملا جا بیفتد در انتهای پخت به تعداد نفرات تخم مرغ وسط این خورشت می شکنیم .با قاشق روی تخم مرغها را زعفران می دهیم . بعد از بسته شدن تخم مرغ غذا را در ظرف سرو می کنیم .
    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.