1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

رولت گوشت و سبزیجات به سبک چینی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1322565792_original_encbavpyfwlzkhrsqjou.jpg

    مواد لازم:
    1 بسته روکش تخم مرغ
    نیم کیلو گوشت گوسله چرخ شده
    2-3 قاشق غذاخوری سس سویا
    2 قاشق غذاخوری آدر ذرت
    4 قاشق غذاخوری رون
    1 فنجان پیاز خرد شده
    4 فنجان کلم
    2 فنجان جوانه لوبیا
    1 فنجان جوانه بامبو
    1 فنجان قارچ چینی
    1 عدد سفیده تخم مرغ زده شده
    3-4 فنجان روغن

    دستور العمل:
    - جوانه های بامبو را از وسط به دو نیم کنید ، همچنین قارچ ها را شسته خرد کنید ، جوانه لوبیا ، کلم را نیز همینطور.

    - 2 قاشق غذاخوری روغن به پیازها اضافه کرده و آنها را تفت دهید سپس کلم و جوانه لوبیا را به آن اضافه کنید.اجازه دهید آنها کاملا سرخ شوند.

    - آنها را پس از سرخ شدن از ماهیتابه در آورده و سپس 2 قاشق روغن دیگر اضافه کنید تا بقیه سبزیجات را نیز تفت دهید ، سپس سویا سس ، گوشت ، آدر ذرت را نیز در ماهیتابه ریخته و سرخ کنید.

    - بعد از اینکه گوشت کاملا پخته شد ، سراغ کلم ها و جوانه برگردید و سپس جوانه بامبو ، قارچ و... را به آنها اضافه کنید تا کاملا با هم بپزند.

    - روکش تخم مرغ را روی تخته گوشت پهن کرده و چند قاشق از مخلوط گوشت آماده شده را داخل آن ریخته و روی آن کمی سفیده تخم مرغ زده و سپس کاملا با فویل بپوشانید.

    - فر را در درجه حرارت 375 درجه فارنهایت روشن کرده و پس از داغ شدن فویل رولت را داخل آن قرار دهید ، رولت باید آنقدر داخل فر بماند تا روی آن کاملا طلایی رنگ شود که این کار حدود 5 دقیقه طول می کشد

    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.