1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

شامي پوك

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1326661878_original_nfsgxyquzeviptdhbmca.jpg

    مواد لازم:
    گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندي =500گرم
    لپه =500 گرم
    تخم مرغ محلی =5 عدد
    زعفران ساييده در آب جوش =1 قاشق سوپ خوري
    پياز متوسط =1 عدد
    نمك دریا و فلفل= به ميزان لازم
    طرز تهیه:
    لپه پاك كرده و شسته شده را با كمي نمك دریا و مقداري آب مي پزيم . بطوريكه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافي ريخته تا آب آن كاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پياز خرد شده را روي حرارت قرار مي دهيم تا آب گوشت كشيده شده و پياز نرم شود. سپس لپه را به آن ها اضافه مي كنيم و مقداري تفت مي دهيم. كل مواد را داخل چرخ گوشت ريخته و چرخ مي كنيم. تخم مرغ ها را در ظرفي شكسته كمي بهم مي زنيم. زعفران را اضافه مي كنيم . سپس گوشت و پياز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمك دریا و فلفل مي ريزيم . تمام مواد را خوب مخلوط كرده و ورز مي دهيم تا حالت چسبندگي پيدا كند. سپس در ظرفي روغن ريخته روي حرارت قرار مي دهيم تا داغ شود و همانند شامي آرد نخودچي سرخ مي كنيم.


    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.