1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کباب میوه ای

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1326834147_original_jxderalqnbfoztgspmvy.jpg

    مواد لازم برای کباب:
    فیله * مرغ= 3 عدد (پوست کنده و مربع مربع بزرگ کبابی خرد شده)
    فلفل دلمه ای سبز= 1 عدد
    آناناس کوچک= 1 عدد
    فیله گوشت کبابی= 6 تکه
    موز سفت= 3 عدد
    مواد لازم برای marinade:
    سویاسس= 2 قاشق غذاخوری
    آب آناناس =3/1 پیمانه
    زنجبیل= 2 قاشق چایخوری (رنده شده)
    سیر= 1 حبه (رنده شده)
    سس خردل= 1 قاشق چایخوری
    سرکه =2قاشق غذاخوری
    روغن زیتون بی بو (روغن مایع) =1 قاشق غذاخوری
    آب لیموترش= 1 قاشق غذاخوری
    کاهو =چند برگ برای تزئین
    طرز تهيه :
    ابتدا کل مواد مایه را در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوط می کنیم. بعد روی مرغها را با چاقو یک یا دو چاک زده (مثل خراش، زیاد عمیق نباشد چون مرغها از سیخ می ریزد) و آنها را در مایه حداقل به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم. سپس فلفل دلمه ای را به دونیم کرده و تخم های آنرا خارج کرده وتمیز می کنیم. بعد فلفل دلمه ای را به 12 تکه مربع شکل تقسیم می کنیم. بعد آناناس را پوست کنده و آنرا بصورت حلقه های کلفت می بریم و مغز آنرا جدا می کنیم(حلقه های توخالی). بعد هر موز را به 4 تکه کرده و پوست می کنیم. سپس هر تکه موز را به اندازه های باریک به اندازه تکه های نوارهای گوشت (زیاد نازک و باریک نه به اندازه گوشتها) می بریم. مرغها را از یخچال خارج کرده و مایه را کنار می گذاریم. بعد جوجه گردان فر یا گریل فر را روی درجه متوسط قرار داده و مواد آماده شده را به ترتیب زیر به سیخ می زنیم:
    آناناس، مرغ، گوشت با تکه ای از موز، فلفل دلمه ای.
    دو سری دیگر به همین ترتیب به سیخ می زنیم (در هر سیخ 3 ردیف از ترتیب بالا باشد) و در آخر سیخ یک تکه آناناس می گذاریم. بعد سیخ بعدی به همین ترتیب سیخ اول تا مواد تمام شود. سپس با قلمو مایه ای را که مرغها را در آن خوابانده بودیم و کنار گذاشته ایم روی کبابها می مالیم و در گریل به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا مرغها و گوشتها نرم شود. در صورت استفاده از گریل بعد از مدتی آنرا برگردانید تا روی دیگر کبابها نیز حرارت ببیند. در آخر سیخ های کباب را در ظرف با چیده و با برگهای کاهو تزئین می کنیم.

    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.