1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

دستور پخت خوراک بال مرغ

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1317587964_original_xjfzadlpscmtgrbnuvqo.jpg
    مواد لازم :


    بال مرغ: ۸ تا۱۲ تکه
    پیازچه ساطوری شده: ۳ عدد
    پودر آویشن:۲ قاشق چایخوری
    زنجفیل پودر شده : ۱ قاشق چایخوری
    فلفل دلمه ای: ۱ عدد
    سیر له شده: ۱ عدد
    آرد ذرت :نصف پیمانه
    تخم مرغ زده: ۱ عدد
    آرد سوخاری :۱ پیمانه
    روغن :به مقدار لازم برای سرخ کردن

    طرز تهیه :


    ابتدا بال ها را بشویید و با مقداری نمک و فلفل آغشته کنید. سپس حدود نیم ساعت به آن استراحت دهید تا مزه دار شوند.
    پس از این مدت، گوشت اطراف استخوان کتف را تا محل اتصال کاملاً عقب بکشید و استخوان را بیرون بیاورید.
    سپس در ظرفی جداگانه پیازچه خرد شده، فلفل دلمه ای ریز شده، پودر آویشن و زنجفیل را خوب مخلوط کنید و از مخلوط مواد به اندازه کافی بردارید و جای خالی استخوان در بال ها را با آن پر کنید. بعد با یک خلال دندان انتهای بال را به هم متصل کنید تا مواد ازداخل بال بیرون نریزد.
    سپس بال ها را ابتدا در آرد ذرت، بعد در تخم مرغ زده و در آخر، در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن داغ سرخ کنید.
    می توانید این غذا را با سس کچاپ یا یکی از سس های متداول سرو نمایید.

    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.