1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

دلمه فلفل دلمه ای

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1298787315_original_condvksrwupzfhxaeltj.jpg

    مواد لازم:
    فلفل‌دلمه‌اي (در صورت امكان رنگي)= سه عدد
    گوشت چرخ‌كرده= 200 گرم
    پياز =يك عدد
    بادنجان= يك عدد
    جعفري ساطوري‌شده= سه قاشق غذاخوري
    پنيرپيتزا در صورت تمايل= 100 گرم
    رب گوجه‌فرنگي =دو قاشق غذاخوري
    زردچوبه= يك قاشق مرباخوري
    آب، نمك و فلفل= به ميزان لازم
    طرز تهيه:
    پياز را نگيني كرده و تفت مي‌دهيم تا به صورت طلايي دربيايد، بعد گوشت چرخ‌كرده را اضافه و تفت مي‌دهيم. زردچوبه، نمك، فلفل، رب گوجه‌فرنگي و دو قاشق آب را به آن اضافه مي‌كنيم.
    بادنجا‌ن‌ها را به صورت حلقه‌اي يا نگيني درمي‌آوريم و در ظرف ديگري سرخ مي‌كنيم و آن را به مواد گوشتي اضافه كرده و تفت مي‌دهيم و روي حرارت كم به مدت پنج دقيقه مي‌گذاريم تا مواد به خورد هم بروند. بعد آن را از روي حرارت برداشته، جعفري را اضافه كرده و هم مي‌زنيم. سر فلفل‌دلمه‌اي‌ها را بريده و داخل آن را خالي مي‌كنيم و مواد گوشتي را درون آن مي‌ريزيم و روي آن را پنيرپيتزا ريخته و در فلفل را روي آن مي‌گذاريم. آن‌گاه فلفل‌ها را داخل يك ظرف گذاشته، كف ظرف را به اندازه نيم‌سانت آب ريخته و در ظرف را گذاشته و روي حرارت ملايم يا داخل فر به مدت بيست‌ دقيقه مي‌پزيم.

    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.