1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

سوته قارچ و گوشت

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    awww.ashpazonline.com_recipes_photos_140_1299512520_original_esifaoyvxuqrhdkbpjmn.jpg
    مواد لازم:
    گوشت گوساله ریز قیمه شده =۲۵۰ گرم
    قارچ= ۵۰۰ گرم
    فلفل سبز= ۲ عدد
    پیاز =۱ عدد متوسط
    گوجه فرنگی= ۲ عدد
    نمک - فلفل- روغن مایع= ۴ ق غ
    طرز تهيه:
    چون مدت زمان پخت گوشت نسبت به سبزیجات بیشتره پس اونارو ریز خرد میکنیم و با ۲ لیوان آب میزاریم تا بپزه. قارچ و پیاز و فلفل سبزرا ریز خرد میکنیم وروغن مایع رو علاوه کرده و سرخ میکنیم .
    این سبزیجات را رو شعله بزرگ اجاق و با حرارت زیاد با هم زدن سوته میکنیم و به این علت میگم رو حرارت زیاد چون قارچ تو حرارت کم زیاد اب میندازه وقتی سبزیجات ابشو کشید گوشتها رو علاوه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم و سرخ میکنیم
    گوجه فرنگی ها رو اضافه میکنیم و ۵ دقیقه دیگه به سرخ کردن ادامه میدیم و بعد نمک و فلفل را علاوه کرده و از روی حرارت برمیداریم .
    سوته قارچ و مرغ :
    به این مواد فقط فلفل قرمز را خرد کرده و علاوه میکنیم و تنها فرق در روش پخت اینه که ابتدا گوشت مرغ را سوته کرده و بعد سبزیجات رو بهش اضافه میکنیم .
    منبع : اشپزانلاین
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.