1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

شامی ماسوله

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1296401297_original_qoifspulrcyghanevktb.jpg
    مواد لازم:
    گوشت گوساله چرخ شده= ۳۰۰ گرم
    پیاز بزرگ= ۲ عدد
    تخم مرغ= ۲ عدد
    نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین،زعفران،گلپر
    گوجه= به تعداد لازم
    طرز تهیه:
    پیاز را رنده درشت کنید و داخل گوشت بریزید ادویه ذکر شده را به مقدار فراوان به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید حالا تخم مرغ ها را اضافه کنید و باز هم به مدت ۵ دقیقه ورز بدید. ماهیتابه را باید از قبل داغ کنید و روغن بریزید. حالا از مواد گوشتی به اندازه پرتقال برداشته و در ماهیتابه داغ به صورت گرد پهن کنید بگذارد یک طرفش کامل سرخ بشه بعد برگردونید.
    یک نکته مهم اینه که حتما سعی کنید از یک ماهیتابه بزرگ استفاده کنید و همه شامی ها رو باهم داخل ماهیتابه بچینید تا آب پیازی که از شامی ها میاد بیرون به خورد همه بره و شامی ها با روغن و آب پیاز کاملا پخته بشن. شامی رو که داخل ماهیتابه میندازید بعد از اینکه کمی خودش را بست آب میره و جا واسه بقیه شامی ها باز میشه. بعد از اینکه یک طرف شامی ها برشته شد گوجه ها را که ۴ قاچ کردید داخل ماهیتابه بندازید تا سرخ بشن.
    وقتی شامی ها آماده شدن روش سماق بپاشید و با برنج زعفرانی،پنیر محلی، کره و ماست نوش جان کنید!
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.