1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

پلو گوشت هندی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    مواد لازم:
    روغن مایع = ١ ق س
    زنجبیل رنده شده = ١ ق چ
    پودر کاری = ١ ق چ
    پودر زیره = ٢/١ ق چ
    زیره پلویی = ۴/١ ق چ
    پودر گشنیز = ١ ق چ (تخم گشنیز آسیاب شد)
    هل = ٢ عدد
    برنج شسته شده = ٣ فنجان
    گوشته پخته = ٢ فنجان
    کشمش پلویی = ۴۵ گرم
    خلال بادام بو داده = ٣/١ فنجان
    گشنیز خرد شده = ٢ ق س
    آب = ٢/١ و ١ فنجان
    طرز تهیه:
    گوشتها را شبیه گوشت قیمه خرد می کنیم و با پیاز فراوان می پزیم.
    روغن را در قابلمه ریخته و داغ می کنیم زنجبیل و تمامی ادویه ها (زیره، پودر زیره، پودر گشنیز، پودر کاری،‌ زیره پلویی و هل) را درون روغن ریخته و حدود یک دقیقه تفت می دهیم.، حال برنج شسته شده را درون قابلمه ریخته و یک الی دو دقیقه تفت می دهیم بعد یک و یک دوم فنجان آب روی برنج ریخته وقتی آب به جوش آمد شعله را کم می کنیم، درب قابلمه را گذاشته و صبر می کنیم تا برنج بپزد.
    وقتی برنج پخت ظرف را از روی حرارت برداشته ١۵ دقیقه به کناری می گذاریم تا کمی خنک شود.
    وقتی برنج کمی خنک شد قابلمه را دوباره روی شعله کم گاز گذاشته گوشت های پخته شده، خلال بادام و کشمش های پلویی را به برنج اضافه می کنیم همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و کمی زمان می دهیم تا همه مواد کاملاً گرم شود.
    در زمان سرو گشنیز خرد شده را نیز به برنج اضافه می کنیم.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.