1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه سس پستو(pesto)

شروع موضوع توسط ramin در ‏22 ژوئیه 2012 در انجمن سس و ترشی

  1. ramin

    ramin کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    285
    تشکر شده:
    93
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]


    ريحان :50 گرم​


    پنير پارمسان ویا پنیر موزارلا:50 گ

    روغن زيتون : 1فنجان

    سير :۲ حبه

    مغز تخمه آفتابگردان یا گردو یا بادام هندی یا دانه کاج :2 ق غ​

    تمامي مواد رو تو مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی در حدی مخلوط ميكنيم

    که سس روونی بدست بیاد و زماني كه خوبه خوب مخلوط شدند ديگه كاري

    نمونده ویه سس خوشمزه اماده کردیم که میشه باهاش پیتزا یا پاستا یا

    بعنوان چاشنی در کنار ماهی و یا در انواع سالادها و ساندویچها ازش استفاده کرد.


    این سس لذیذ رو میشه در ظرف دربسته بمدت ۲ تا ۳هفته تو یخچال نگهداری کرد.​
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    ممنون عالی بود .......................................................................... -gol-tashvigh-gol-tashvigh
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.