1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه ترشی لبو

شروع موضوع توسط ramin در ‏22 ژوئیه 2012 در انجمن سس و ترشی

  1. ramin

    ramin کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    285
    تشکر شده:
    93
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]
    :مواد لازم
    چغندر= نیم کیلو
    نمک= به اندازه لازم
    سرکه =به اندازه لازم
    ظرف شیشه ای تمیز چغندر هایی را انتخاب کنید که کوچک یا متوسط باشد. چغندرهایی که لکه دارند یا ضربه دیده اند مناسب نیستند. چغندرهای خوب ریشه های نرم و پر رنگ دارند.چغندر ها را خوب بشویید آن ها را با مقداری آب بپذید. بگذارید سرد شود و آب آن را بگیرید.بعد هم پوست آنها را با دقت بگیرید.سپس آن ها را برای زیبایی با قالب شیرینی قالب بزنید آن هارا در ظرف تمیزی بریزید و روی آن نمک بپاشید سپس تا جایی که شیشه پر شود سرکه بریزید.
    این ترشی در یخچال نگهداری میشود.
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    واااااااااااااااااااااااااااااای خیلی جالب بود ممنون ............................................................ :):):)
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.