1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

نکاتی برای خریدن بهترین ماهی

شروع موضوع توسط 18u در ‏3 فوریه 2013 در انجمن دانستنیهای جالب

  1. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    تغذیه مناسب نقش اصلی را در سلامت بدن انسان دارد و ما همیشه باید از بهترین مواد غذایی برای داشتن بدنی سالم استفاده کنیم. ماهی یکی از بهترین مواد غذایی است که نباید آن را فراموش کنید.
    فواید و خواصی که در ماهی وجود دارد باعث می شود تا بدن شما همیشه سالم و سرحال باشد به همین علت محققان همیشه به خوردن ماهی حداقل یک بار در هفته توصیه می کنند. نکته ای که در مورد ماهی ها همیشه مد نظر بوده است نکاتی برای خرید آن ها است و اینکه چگونه می توانیم بهترین و تازه ترین ماهی را انتخاب کنیم:
    ** برای اولین نکته همیشه به چشمان ماهی دقت کنید. یک ماهی تازه دارای چشمانی براق و برجسته است. از خریدن ماهی هایی که چشمانی تار دارند اجتناب کنید این ماهی ها به تازگی صید نشده اند.
    ** پس از چشم ها به بدن ماهی نگاه کنید اگر بدن ماهی براق و درخشنده بود معلوم می شود که به تازگی صید شده است. به پولک های آن ست بزنید، اگر پولک ها به بدن جسبیده و لغزنده بودند ماهی تازه صید شده است.
    ** ماهی هایی که به تازگی صید شده اند بوی خاصی نمی دهند و تنها یک بوی معمولی و ساده دارند. اگر ماهی بوی نامطبوع یا تندی داشت از خرید آن اجتناب کنید.
    awww.mashreghnews.ir_files_fa_news_1391_11_15_270297_884.jpg
    ** آب شش ها یکی دیگر از محل هایی است که باید در هنگم خرید به آن دقت کنید. ماهی هایی که به تازگی صید شده اند دارای آب شش های قرمز هستند. اگر ماهی برای مدت طولانی بیرون آب باشد اب شش هایی خاکستری رنگ دارد.
    ** در هنگام خرید به دم ماهی را در دست بگیرید تا کاملا ماهی استوار باشد همچنین گوشت بسیاری از ماهی های تازه سفت است و حالت لاستیکی دارد. البته ماهی شیر از این مقوله جداست چرا که در گوشت آن در حالت تازه نرم است.
    ** اگر گوشت ماهی مقداری اب دار بود دقت کنید که این آب شفاف و به مانند آب دریا و یا آب آشامیدن باشد. اگر گوشت آبی شیری رنگ داشت نشان از ماندگی و کهنگی ماهی است.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.