1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

دلمه کلم برگ مجلسی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1295627939_original_pxdoabeiljckwhmtqgzn.jpg
    مواد لازم:
    كلم برگ= يك عدد
    سبزي دلمه =250 گرم
    برنج= يك پيمانه
    گوشت چرخ‌كرده =250 گرم
    پيازداغ= نصف پيمانه
    لپه =نصف پيمانه
    زرشك= چهار قاشق غذاخوري
    خلال پسته و بادام= به ميزان لازم
    شكر= پنج قاشق غذاخوري
    آبليمو= نصف پيمانه
    روغن يا كره= 100 گرم
    زعفران دم‌كرده= 1/4 پيمانه
    نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين= به ميزان لازم
    طرز تهيه:
    كلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد. برگ‌ها را از هم جدا كنيد. كف قالب سيليكوني را چرب كرده و كاملا با كلم برگ بپوشانيد. طوري كه از لبه قالب بيرون بريزد. براي تهيه مواد داخل دلمه، برنج را بپزيد. سبزي را خرد و با گوشت چرخ‌كرده و پيازداغ تفت دهيد و ادويه را اضافه كنيد. لپه را جداگانه پخته و سپس بشوييد و در صافي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
    زرشك‌ها را تفت دهيد. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا پنج دقيقه با حرارت ملايم بپزد. در نهايت شكر و آبليمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بريزيد و درون آن را كاملا پر كنيد. سپس برگ‌هاي كلم را روي سطح قالب بپوشانيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد. زرشك را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئين و سپس سرو كنيد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.