1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

شيشه ناز

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1295377676_original_svqcdganljohketzrxwp.jpg
    مواد لازم:
    گوشت گوسفندي يا گوساله بدون استخوان= 300 گرم
    روغن= به ميزان لازم
    پياز داغ=1 قاشق سوپ خوري
    زردچوبه= 1 قاشق سوپ خوري
    گردو= 250 گرم
    کنجد= 200 گرم
    دان انار(انار دون)= 50 گرم
    نمک و فلفل=به ميزان لازم
    آب انار ترش=1 پيمانه
    شکر= در صورت دلخواه 2 قاشق سوپ خوري
    تخم مرغ= 2 عدد
    طرز تهيه:
    گوشت را به صورت قيمه خرد کرده و با کمي روغن سرخ کنيد و با پياز و زردچوبه بپزيد. گردو، کنجد و دان انار را آسيا کرده و به گوشت نيم پز اضافه کنيد. نمک و فلفل و در صورت تمايل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا بيافزاييد تا خورش جا بيافتد. تخم مرغ ها را يا به صورت نيمرو يا خاگينه بعد از کشيدن خورش روي ظرف آن بگذاريد و يا آن را در ظرفي جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه کنيد. اين خورش با کته سرو مي شود.
    نکته:
    1- آب انار ترش و شکر را تک تک و يا با هم مي توان به دلخواه اضافه يا کم و يا اصلاً حذف کرد .
    2- به جاي آب انار مي توان از 1 قاشق سوپ خوري رب انار استفاده کرد.
    3- اين غذا را بدون گوشت نيز مي توانيد تهيه کنيد.
    4- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا هاي بدون گوشت و کامل مي باشد.
    5- در اين غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ريزه نيز مي توان استفاده کرد.
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.