1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ته چين گوشت

شروع موضوع توسط Rain man در ‏23 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1295377028_original_bgshewakqfclunimotpd.jpg
    مواد لازم:
    گوشت ماهيچه= 500 گرم
    پياز خرد شده= 1 عدد
    رب گوجه فرنگي=1 قاشق سوپ خوري
    ادويه (نمک، فلفل و زردچوبه)= 1 قاشق چاي خوري
    پياز خلال شده= 2 عدد
    فلفل سياه= نصف قاشق چاي خوري
    گرد ليمو عماني= نصف قاشق چاي خوري
    دارچين= نصف قاشق چاي خوري
    نمک=2 قاشق سوپ خوري
    برنج= 3 پيمانه
    رشته پلويي= 250 گرم
    زعفران= 1 قاشق چاي خوري
    سيب زميني حلقه شده= 1 قاشق سوپ خوري
    گوجه فرنگي حلقه شده= 2 عدد
    روغن= به مقدار لازم
    طرز تهيه:
    گوشت را خرد کرده و با پياز خرد شده به همراه 6 ليوان آب با حرارت ملايم به مدت 2 الي 3 ساعت بپزيد. وقتي گوشت پخته شد؛ رب گوجه فرنگي، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه نماييد. وقتي آب گوشت کمتر از 2 ليوان شده بود؛ گوشت را از آب جدا کنيد. پياز خلال شده را در روغن سرخ کرده و گوشت پخته را به آن اضافه کنيد و کمي تفت دهيد؛ سپس ادويه فلفل سياه، گرد ليمو، دارچين و نمک را اضافه کرده و بگذاريد به مدت 7 دقيقه با حرارت ملايم تفت داده شود. در يک قابلمه مناسب به اندازه ي دو سوم ظرفيت آب بريزيد و بگذاريد به جوش آيد. 2 قاشق سوپ خوري نمک به آب بيفزاييد. وقتي آب به جوش آمد، برنج و رشته را اضافه کنيد و وقتي مغز برنج کمي نرم شد، 2 قاشق سوپ خوري روغن جهت شفاف تر شدن برنج اضافه کنيد و سپس برنج را آبکش کنيد. قابلمه اي مناسب را انتخاب کرده و در آن 2 قاشق سوپ خوري روغن و يک پيمانه آب بريزيد و بگذاريد با حرارت زياد آب روغن داغ شود. بعد از داغ شدن آب روغن، به آن نصف قاشق چاي خوري زعفران اضافه کنيد و سيب زميني حلقه شده را ته قابلمه بچينيد. يک سوم برنج با رشته آبکش شده را روي سيب زميني بريزيد و سپس گوجه فرنگي حلقه شده و گوشت تفت داده شده را روي برنج قرار دهيد و سپس بقيه ي برنج را روي آن بريزيد. قابلمه را روي حرارت ملايم بگذاريد و بعد از بخار کردن برنج ، نصف قاشق چاي خوري زعفران را با کمي آب روغن روي برنج بريزيد و بگذاريد برنج با حرارت ملايم دم بکشد. اگر دوست داريد ته چين خوب بسته شود، آن را به مدت يک ساعت و نيم روي حرارت ملايم قرار دهيد. بعد از دم کشيدن، ته چين را مي توانيد مثل کيک برگردانيد يا در ظرفي کم عمق برنج با رشته را دريک رديف، گوشت و سيب زميني را در رديف ديگر بريزيد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.