1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

طرز تهیه تــرشــی لـیـتـه انـبـه

شروع موضوع توسط ramin در ‏22 ژوئیه 2012 در انجمن سس و ترشی

  1. ramin

    ramin کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    285
    تشکر شده:
    93
    جنسیت:
    مرد


    [​IMG]

    انبه درشت دو عدد
    - تمر هندی یک بسته
    - سرکه یک پیمانه
    - فلفل قرمز دارچین یک قاشق چایخوری
    - سیاه‌دانه دو قاشق مرباخوری
    - تخم گشنیز آسیاب شده دو قاشق غذاخوری
    - نمک به میزان لازم​

    ابتدا انبه‌ ها را شسته و هسته آنها را جدا می‌کنیم. تمر هندی را در سرکه حل کرده و از صافی رد می‌کنیم سپس انبه و مخلوط سرکه و تمرهندی را درون مخلوط‌کن می‌ریزیم. خوب که مخلوط شد فلفل ، نمک ، سیاه‌دانه ، دارچین و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده درون شیشه می‌ریزیم. در شیشه را محکم بسته و درون یخچال می‌گذاریم تا ترشی آماده شود. این ترشی را بلافاصله بعد از درست کردن هم می‌شود استفاده کرد ولی بهتر است تا یک هفته در یخچال بماند و بعد مصرف شود.​
     

    موضوعات مشابه

  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    ممنون عالی بود ............................. ........................ ............:) :):):)
     

کاربران با جستجوی این کلمات وارد انجمن شده اند

  1. ترشی لیته انبه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.