1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

رول ژامبون گوشت با مارچوبه و سس ناپلي تن

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1295107623_original_kncdpbehwoxtufqsvmyj.jpg
    مواد لازم :
    ژامبون گوشت=250 گرم
    کنسرو مارچوبه = نصف قوطي
    روغن زيتون= 3 قاشق سوپخوري
    مواد لازم براي سس ناپلي تن :
    پياز ساطوري شده= 1 عدد
    سير رنده شده =1 قاشق سوپخوري
    هويج رنده شده= 50 گرم
    فلفل دلمه ، رنگي ريز شده=2 قاشق سوپخوري
    برگ ريحان =2 قاشق سوپخوري
    ارگانو= يک قاشق چايخوري
    آب انگور= يک پيمانه
    رب گوجه فرنگي = 2 قاشق سوپخوري
    سس گوجه فرنگي=2 قاشق سوپخوري
    گوجه فرنگي ريز شده =1 عدد
    سس تند =1 قاشق سوپخوري
    روغن زيتون= 4 قاشق سوپخوري
    سرکه= 1 قاشق سوپخوري
    جوز هندي= يک چهارم قاشق چايخوري
    نمک= به مقدار لازم
    طرز تهيه:
    ابتدا ژاموبن هاي ورقه شده را با مارچوبه رول کنيد ، براي هر ورق ژامبون يک عدد مارچوبه کافي است . سپس ، ژامبون ها را در روغن زيتون تفت دهيد تا کاملا اطراف آنها تفت بخورد . سس را نيز به اين طريق در تابه اي آماده نماييد . پياز ريز شده را در روغن زيتون تفت داده و سپس به ترتيب هويج و فلفل دلمه اي را افزوده و تفت دهيد . آنگاه برگ ريحان ، سس کچاپ ، سير و رب گوجه را هم اضافه نماييد و بعد از آن نيز انگور و سرکه را بيفزاييد و در نهايت گوجه فرنگي ريز شده را افزوده و تفت دهيد . نمک را در پايان اضافه کنيد . حال رول هاي ژامبون را در اين سس قرار دهيد و يا آنا را داخل ديسي چيده و سس را روي ا«ها بريزيد و با نان ميل کنيد .

    نکته :
    مواد سس بايد کاملا ريز باشد
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.