1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

رولت پنير و کالباس

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1295106522_original_zowtknupjvyemqsigacl.jpg
    مواد لازم رولت :
    شير = 300 ميلي ليتر
    آرد = نصف پيمانه
    بيکينگ پودر = نصف قاشق چايخوري
    کره=50 گرم
    پودرپ نير پارمزان= نصف پيمانه
    تخم مرغ=4 عدد
    نمک و فلفل=به يمزان لازم
    سس خردل ( در صورت تمايل )= 1 قاشق چايخوري
    مواد ميان رولت :
    کالباس= 4 برش
    خامه= 3 قاشق سوپخوري
    پنير خامه اي= 200 گرم
    ريحان خرد شده =3 قاشق سوپخوري
    پنير گودا و پارمزان رنده شده= 1 پيمانه
    طرز تهيه:
    شير ، آرد و کره را در ظرف مناسبي ريخته و روي حرارت بگذاريد و مرتبا هم بزنيد تا به جوش آيد و غليظ شود ( مانند فرني ) ، سپس ظرف را از روي حرارت برداشته پودر پنير ، فلفل و خردل را افزوده و مايه را با همزن يکدست کنيد . زرده هاي تخم مرغ را هم اضافه کرده و مجدداً مايه را بزنيد تا صاف و يک دست شود . سفيده هاي تخم مرغ را جداگانه با همزن بزنيد تا سفيد و سفت شود و آن را به مايه اضافه کنيد . خيلي آرام با ليسک يا کفگير کوچک مايه را صاف کنيد و آن را در سيني اي ( ابعاد 26 × 40 سانتي متر ) که کاغذ انداخته و چرب کرده ايد ريخته و سطح آن را صاف کنيد و به مدت 25 دقيقه در فر داغ 150 سامنتيگراد قرار داده تا بپزد . 5 دقيقه پس از خارج کردن از فر آن از سينيبيرون آورده ، روي پارچه تميزي که کمي آرد پاشي کرده ايد ، بگذاريد تا خنک شود . پنير گوداي رنده شده و کالباس نگيني و پهنير پارمزان و پنير خامه ايي و خامه و ريحان خرد شده را با نمک و فلفل خوب با هم مخلوط کنيد و آن را روي رولت خنک بماليد . رولت را لوله کرده در همان پارچه تميز بپيچيد و حداق يکي دو ساعت در يخچال قرار دهيد ، سپس برش داده و استافده نماييد .
    اين رولت را مي توان با انواع سس سرو کرد .
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.