1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

گيس ناردون

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1295105698_original_knftchujzrxqidmwopel.jpg
    مواد لازم خمير :
    روغن مايع= 5 قاشق سوپخوري
    شيرولرم= 1 پيمانه (175 ميلي ليتر )
    بيکينگ پودر=3 قاشق رباخوري
    نمک= 1 قاشق مرباخوري
    آرد = سه و نيم پيمانه
    مواد لازم داخل خمير :
    پياز داغ =5 قاش سوپخوري
    سينه مرغ پخته= 1 عدد
    رب انار شيرين= 2 قاشق سوپخوري
    رب آلوچه=2 قاشق سوپخوري
    مغز گردوي خرد شده= 120 گرم
    آلو خورشي=150 گرم
    دانه انار يا زرشک= نصف پيمانه
    ادويه ( کاري و فلفل قرمز )= 1 قاشق مرباخوري
    نمک ، فلفل و زردچوبه = به مقدار کافي
    روغن= 5 قاشق سوپخوري
    طرز تهيه خمير :
    تمام مواد را به جز آرد ترکيب کرده سپس آرد را به تدريج اضافه کنيد تا حدي که خمير به دست نچسبد . روي خمير را پوشانده و مدت 1 تا 2 ساعت به آن استراحت دهيد تا حجمش دو برابر شود . خمير را روي سطحي آرد پاشيده شده باز کرده و مواد مياني خمير را به درازا گذاشته و مطابق تصوير زير ، دو طرف خمير را برش دهيد تا نوارهاي رو يخمير ايجاد شود . سپس نوارها را يک در ميان به صورت چپ و راست روي خمر بکشيد تا به شکل گيس بافت درآيد . ابتدا و انتهاي خمير را جمع کرده و کف سيني فر را چرب کنيد . خمير را داخل سيني قرار دهيد و رو يخمير را به کمک برس زرده ي تخم مرغ بماليد . فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتيگراد گرم کنيد و خمير را به مدت 40 تا 45 دقيقه در ان قرار دهيد تا رويش طلايي شود .
    طرز تهيه مواد مياني :
    آلو را داخل قابلمه ي کوچکي بخارپز کرده و هسته هاي آن را درآوريد ، سينه مرغ را ريش ريش کرده و با روغن تفت دهيد ، پياز داغ را افزوده و ادويه ، نمک ، فلفل ، و زردچوبه را با آن ترکيب کنيد . آلو ، گردو ، رب انار و رب آلوچه را ينز افزوده و تفت دهيد . در نهايت دانه انار يا زرشک را به مواد بيفزاييد و شعله را خاموش کنيد .
    نکته :
    مي توانيد داخل اين خمير را با انواع مواد گوشتي بدون آب ، همراه باپ نيري کشدار پر نماييد .
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.