1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

پودینگ گوشت

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1294145519_original_coxdzqaurkvghjiyslbp.jpg
    مواد لازم:
    گوشت چرخ کرده = 750 گرم
    آرد نان = 1 پیمانه
    شير = 2 پیمانه
    پیاز سرخ شده = 3 تا 4 قاشق سوپخوری
    جعفری خرد شده =3 تا چهار قاشق سوپخوری
    تخم مرغ = 3 تا 4 عدد
    سس گوجه فرنگی = 2 پیمانه
    قارچ = 250 گرم
    بکینگ پودر= 1 قاشق مرباخوری
    طرز تهيه:
    آرد نان ( نان خشک کوبیده) رو توی شیر حل می کنیم و بعد جعفری خرد شده و بکینگ پودر و نمک و فلفل و پیاز داغ رو اضافه می کنیم. زده تخم مرغ رو جداگانه خوب می زنیم و گوشت چرخ کرده رو با آن مخلوط می کنیم و به مایع اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. و به گوشت ادویه (پودر سیر، دارچین، کاری،...) اضافه میکنم و مواد رو خوب مخلوط می کنیم. سفیده تخم مرغ رو با همزن خوب می زنیم تا سفت بشه و از همزن نریزه. سپس سفیده تخم مرغ رو هم به مواد اضافه می کنیم. کف قالب رو کاغذ قنادی می گذاریم ( اگر در دسترس نبود با روغن چرب می کنیم و آرد نان می پاشیم) مایع رو تو قالب می ریزیم و رویش رو با پشت قاشق صاف می کنیم.
    قالب رو توی فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 1 ساعت میگذاریم و به روش بن ماری طبخ می کنیم. بعد می تونیم در صورت امکان به مدت 10 دقیقه روی غذا رو گریل کنیم.
    برای روی پودینگ می تونیم سس گوجه فرنگی گرم با قارچ سرخ شده آماده کنیم و همراه غذا سرو کنیم.
    روش تهیه سس گوجه فرنگی:
    رب گوجه فرنگی رو با آب جوش رقیق می کنیم تا به غلظت ماست برسه قارچ خرد شده تفت داده شده رو تویش می ریزیم و مقداری آبلیمو و نمک و فلفل و ادویه بهش اضافه می کنیم و می ذاریم یکی دو جوش بزنه.
     

    موضوعات مشابه

    momonina10 و sparda از این پست تشکر کرده اند.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.