1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

آموزش انواع ژامبون بهداشتي در منزل

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1294128089_original_krdfviqmejnlptysxgbc.jpg
    مواد لازم:
    مرغ درسته= 1 عدد متوسط
    آب پیاز =1 پیمانه
    سیر له شده= 2 حبه
    جوز هندی= یک دوم قاشق چای خوری ( جوز بویا )
    زنجفیل= 1 قاشق چای خوری
    نمک= 1 قاشق چای خوری
    پودرتخم گشنیز= یک دوم قاشق چای خوری
    هویج= 3 عدد متوسط
    پیاز حلقه شده= 2 عدد متوسط
    آب= 1 پیمانه
    طرز تهيه:
    ابتدا مرغ را از استخوان جدا کنید و پوست آن را سالم درآورید.
    مرغ بی استخوان را 24 ساعت در آب، پیاز، سیر له شده، جوز هندی، زنجفیل، نمک و پودر تخم گشنیز بخوابانید و بعد از گذشت این مدت، مرغ را با پوست و درسته به حالت فشرده رول کنید و با نخ ببندید.
    در کف ماهی تابه، حلقه های هویج و پیاز را بچینید و یک پیمانه آب روی آن بریزید و یک و نیم ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید.
    بعد از خنک شدن کامل، کالباس مرغ را برش بزنید
     

    موضوعات مشابه

    momonina10 از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.