1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

باقالي پلو با ماهيچه

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1293986322_original_yivdqwnxmpohfzburlet.jpg
    مواد لازم:
    برنج ایرانی=1000گرم
    ماهیچه گوسفندی=500 گرم
    شوید خشک=300 گرم
    باقلا سبز ایرانی=400 گرم
    پیاز سرخ شده=1100 گرم
    زعفران=1 قاشق چای خوری
    روغن هسته انگور=1 فنجان
    نمک و فلفل= به ميزان لازم
    طرز تهیه:
    1. برنج را بشویید وبه مدت ۳ الی ۴ ساعت در آب ولرم به همراه نمک سنگ بهداشتی خیس کنید.
    ۲. چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.
    ۳. ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید.
    ۴. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.
    ۵. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید.
    ۶. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید. ۷. برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید.
    ۸. 1/4 پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید.
    ۹. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید.
    ۱۰. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.