1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

بادنجان پلو

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1293986171_original_ydcwfnlugmsoabpjexih.jpg


    بادنجان پلو از غذاهای محلی روستایی نزدیک قزوین می باشد به نام یرک
    مواد لازم:
    برنج =يك كيلوگرم
    بادنجان حلقه شده= يك كيلوگرم
    پياز سرخ‌شده =يك پيمانه
    گوشت چرخ‌كرده= 500 گرم
    گوجه‌فرنگي حلقه‌شده= دو پيمانه يا پنج عدد
    رب گوجه‌فرنگي= دو قاشق غذاخوري
    روغن= نصف پيمانه
    نمك، ادويه و زردچوبه= به ميزان لازم
    طرز تهیه:
    بادنجان‌ها را سرخ كرده و كنار مي‌گذاريم سپس با پياز داغ و كمي گوجه‌فرنگي، گوشت تفت می‌دهیم. مي‌توانيم به همان گوشت سر‌خ‌شده، رب گوجه‌فرنگي را هم اضافه كنيم سپس برنج را شسته آبكش كرده و از ته قابلمه لابه‌لاي آن گوشت، بادنجان و گوجه‌فرنگي را قرار داده و نصف ليوان روغن و آب ريخته و آن را دم مي‌كنيم.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.