1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کالزونی

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1293905997_original_avxkiewofgsydrptcnzh.jpg
    مواد لازم برای خمیر:
    آرد=تقریبا ١ کیلو گرم
    آب=۵ دسی لیتر (نیم لیتر)
    مایه خمیر =۵٠ گرم
    نمک=٢ قاشق چای خوری
    روغن=۵ قاشق سوپ‌خوری
    مواد لازم برای پرکردن داخل:
    گوشت چرخ کرده=٨٠٠ گرم
    قارچ=٢٠٠ گرم
    پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا=٣٠٠ گرم
    کنسرو گوجه فرنگی=٢ قوطی
    پیاز=١ عدد
    تخم مرغ=١ عدد
    سیر=٣ پر
    نمک و فلفل
    روغن= به مقدار کافی
    طرز تهیه:
    آب را تا ٣٧ درجه سانتی‌گراد گرم کنید سپس آن را داخل ظرف مخلوط کن بریزید.
    مایه خمیر را خورد کرده به آن بیفزاید.
    روغن و نمک را به آب اضافه کنید، مخلوط کن را روشن کنید و آرد را کم کم به مایه اضافه کنید، این کار را ادامه دهید تا خمیر “تقریبآ” از حالت چسبندگی خارج شود، خمیر زمانی آماده است که خیلی خیلی خیلی کم بدست بچسبد و چنانچه اصلآ نچسبد نشانه آن است که آرد آن زیاد است). خمیر را خوب هم بزنید اگر هم زن برقی ندارید با دست می‌توانید خمیر را هم بزنید ولی باید توجه داشته باشید که ورز دادن خمیر بسیار مهم است.
    با پارچه تمیزی خمیر را بپوشانید و آنرا در جایی که دمای حدود ٣٧ درجه دارد برای ۴۵ دقیقه به حال خود رها کنید.
    تا زمانی که خمیر آماده شود وقت کافی دارید تا مواد لازم برای پر کردن داخل کالزون را آماده کنید.
    پنیر پیتزا را رنده کنید و کنار بگذارید برای استفاده.
    قارچ‌ها را تمیز کنید و به اندازه کوچک خورد کنید. پیاز را خورد کنید و با روغن سرخ کنید. وقتی که پیاز تقریبا سرخ شد سیر را هم خورد کنید و همراه پیاز مقدرای سرخ کنید دقت کنید سیر زیاد سرخ نشود در غیر این صورت تلخ خواهد شد. گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ بیفزاید و خوب سرخ کنید. قارچ‌ها را هم به آن بیفزاید و سرخ کنید. کنسرو گوجه را روی مخلوط بریزید، نمک و فلفل بزنید و بگذارید خوب بجوشد تا آب آن کاملا تبخیر شود.
    پس از ۴۵ دقیقه خمیر آماده است، مقداری آرد را بر روی میز آشپزخانه بریزید و خمیر را روی آن بریزید و به ده قسمت تقسیم کنید. قطعات خمیر را گرد کنید (بصورت چانه در آورید) و برای ١٠ دقیقه دیگر به حال خود زیر پارچه رها کنید.
    مقداری آرد را روی میز بریزید و چانه‌های خمیر را به وسیله وردنه نان‌پزی پهن کنید بصورتی که در شکل می‌بینید.
    زرده تخم مرغ را از سفیده آن جدا کنید. زرده را برای استفاده نیاز داریم آنرا در ظرف کوچکی بریزید و با چنگال هم بزنید.
    مقداری از مخلوط گوشت را روی یک طرف خمیر پهن شده بریزید مقداری از پنیر رنده شده روی آن بریزید. با قلم مو مقداری از زرده تخم مرغ را به کناره‌های خمیر بمالید. این کار برای این منظور است که لبه خمیر به هم خو بچسبد. زرده تخم مرغ یک نوع چسب برای چسباندن خمیر خواهد بود.
    حالا با احتیاط نیمه دیگر خمیر را روی مخلوط برگردانید تا کالزونه به شکل نیم دایره در آید با چنگال دور آنرا فشار دهید تا خوب بچسبد.
    با قلم‌مو مقداری زرده تخم مرغ را روی کالزونه بمالید این کار باعث می‌شود که کالزونه خوش رنگ خواهد شد. مقدار کمی از پنیر رنده شده را روی آن بریزید.
    سینی فر را در وسط فر از پیش گرم شده (٢٢۵ درجه سانتی‌گراد) قرار بدهید. مدت طبخ بستگی به بزرگ و کوچکی و فرم کالزونه شما دارد ولی معمولا بین ٢۵ تا ٣٠ دقیقه طول خواهد کشید. کالزونه‌ها زمانی آماده هستند که نان آن خوش رنگ و برشته شده است.
    بجز این مواد اگر مواد دیگری هم دوست داشته باشید می توانید به این لیست اضافه کنید. قوه تخیل خود را کمی بکار بیندازید. مثلا یک کمی فلفل سبز یا پیازچه یا ..
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.