1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

شاتو بريان

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1293337302_original_fupasxhevdtmrilqjnoy.jpg
    مواد لازم جهت استيك:
    گوشت گوساله ( مخصوص استيك)= يك تكه به اندازه كف دست
    پياز رنده شده= يك عدد
    پودر سير - زرچوبه- نمك- فلفل سياه و قرمز- ادويه گوشت - پاپريكا(در صورت وجود عطر بسيار خوبي به غذا ميدهد) =به ميزان لازم
    روغن= مقداري
    مواد لازم جهت سس سفيد :
    قارچ برش خورده= 5 عدد
    آرد گندم= يك قاشق مربا خوري
    كره= 50 گرم
    آب گوشت= 2 قاشق غذا خوري( در صورت نداشتن آب گوشت از 1/4 عصاره گوشت در مقداري آب استفاده كنيد )
    خامه= 4 قاشق غذا خوري
    طرز تهيه:
    استيك كوبيده شده را با پياز رنده شده خوب ورز مي دهيم .سپس ادويه ها را مخلوط كرده و گوشت را با آنها نيز ورز داده تا به خورد آن برود . روغن را در ماهي تابه ريخته و سپس استيكها را با حرارت كم سرخ ميكنيم . حرارت را كم كرده تا هم سرخ و هم پخته شود . ( حدود 40 دقيقه). كساني كه استيك را آب دار دوست دارند زمان را كمتر كنند.
    براي تهيه سس ابتدا روي حرارت كم كره را آب كرده سپس آرد را در آن ميريزيم و مخلوط مي كنيم . سپس آب گوشت و قارچ ها را اضافه كرده وپس از مخلوط كردن چند دقيقه روي آن سر مي گزاريم تا با حرارت كم قارچها بپزد. كمي نمك به آن اضافه كرده و سپس چند دقيقه مانده به سرو كردن غذا خامه را درون آن ميريزيم . دقت شود خامه فقط چند دقيقه حرارت ببيند .در نهايت آن را روي استيك ريخته و سرو ميكنيم / اگر سس را رقيق تر دوست داريم كمي آب گوشت و اگر غليظ تر دوست داريد كمي آرد را اضافه تر كنيد .
    سپس مي توان آن را با چيبس تزئين نماييد .
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.