1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

قیمه نثار با ته چین ساده

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1291665606_original_tufbqkpcjyngzsowdlxr.jpg
    مواد لازم برای 2 نفر:
    برنج= 2 پیمانه
    گوشت خورشتی= 100 گرم
    خلال پوست پرتقال یا پوست نارنج=4 قاشق غذا خوری
    خلال پسته=به مقدار دلخواه
    زرشک= 2قاشق غذا خوری
    رب= 1قاشق غذا خوری
    نمک ،فلفل سیاه ،هل سائیده شده ،زعفران و زرد چوبه=به مقدار لازم
    مواد ته چین:
    برنج آبکش شده= 1 پیمانه
    ماست= 2قاشق سوپ خوری
    زعفران آب شده= 1قاشق غذا خوری
    تخم مرغ= 1 عدد
    طرز تهیه ی مایع اصلی:
    ابتدا گوشت خرد شده( به صورت قیمه ای ) را را با یک پیاز متوسط کمی تفت میدهیم سپس زرد چوبه و نمک وفلفل را اضافه میکنیم تا کمی سرخ شود و در نهایت رب و هل و زعفران را اضافه کرده و بعد از سرخ شدن رب کمی آب اضافه میکنیم و به مدت 1 الی 5/1 ساعت میگذاریم تا گوشت کاملا پخته و آب آن خشک شود.
    پوست پرتقال را در ظرفی جداگانه داخل آب میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاید پس از جوشیدن آن را آبکش میکنیم.این عمل را 3 بار تکرار میکنیم تا تلخی پوست پرتقال از بین برود.
    پس از پختن گوشت و خشک شدن آب آن پوست پرتقال،زرشک و خلال پسته را به مایع اضافه میکنیم و از روی حرارت بر میداریم.

    طرز تهیه ی مایع ته چین:
    ابتدا تخم مرغ را در ظرف با چنگال میزنیم و به ان ماست زده شده و زعفران آب شده را اضافه میکیم.حالا یک پیمانه برنج آبکش شده به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم.


    حالا 2 پیمانه برنج را آب کش میکنیم و قبل از دم گذاشتن مایع ته چین را ته ظرف( که از قبل روغن ریخته ایم) میریزیم و برنج آبکش شده را به ارامی روی آن اضافه میکنیم.

    بعد از دم کشیدن برنج کمی از آن را در دیس میکشیم یک لایه از مایع اصلی غذا را روی آن میریزیم و دوباره یک لایه دیگر برنج میکشیم و روی آن را با اضافه ی مواد تزئین میکنیم.


    نکات نهم:
    1- در صورتی که بخواهید مقدار غذا را بیشتر کنید.برای ته چین باید دقت کنید که دیگر نباید همه ی تخم مرغ ها را کامل بریزید.مثلا اگر 3 تخم مرغ داشتید باید 2تا زرده و یکی را کامل بریزید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.