1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

كيك سه طبقه اسفناج و گوشت

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1289306609_original_xethygnfiaruckowldjs.jpg
    مواد لازم براي 6 نفر:
    اسفناج= 1 کيلو
    گوشت چرخ کرده= 250 گرم
    پياز= 1عدد
    سيررنده شده=3 حبه
    جعفري= 3 تا 4 دسته کوچک
    تخم مرغ= 9 عدد
    پنير پارمزان وپنير موتزارلا = مجموعاً 150 گرم
    پودر گشنيز=1 قاشق سوپخوري
    روغن زيتون= 2 قاشق سوپخوري
    نمک ، فلفل= به ميزان لازم
    روغن= 2 تا3 قاشق غذاخوري
    طرز تهيه:
    ابتدا پياز را خرد کرده در روغن زيتون تفت دهيد سپس گوشت وسير،نمک و فلفل و پودر گشنيز را تفت داده وکنار بگذاريد اسفناج را بعد از پاک کردن و شستن درآب جوش به مدت 3 دقيقه پخته، خرد کنيد. مخلوط گوشت را 3 قسمت کنيد.
    براي لايه اول:
    مخلوط گوشت را با جعفري خرد شده و 3 عدد تخم مرغ کاملاً مخلوط کرده، در ظرف فر که از قبل چرب کرده ايد ريخته به مدت 5 تا6 دقيقه بگذاريد.
    براي لايه دوم:
    پنيرها را با يکديگر مخلوط کرده وبا 3 عدد تخم مرغ ديگر به مخلوط گوشت اضافه کنيد ظرف را از فر بيرون آورده لايه دوم را اضافه کرده و 5 تا 6 دقيقه ديگر درفر بگذاريد.
    براي لايه سوم:
    اسفناج پخته وخرد شده را با 3 عدد تخم مرغ مانده کاملاً مخلوط کرده وروي لايه دوم بريزيد وبه مدت 9 تا 10 دقيقه درفر بگذاريد در آخر ظرف را برگردانده و کيک را بعد از کمي سرد شدن با چاقوي تيز به صورت نوري برش داده ودر ظرف مورد نظر بگذاريد.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.