1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

مـرصع ‌پلــو

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1283604849_original_ewpmlgzjusfobiqcyknx.jpg
    مواد لازم:
    برنج = يك كيلو
    مرغ= يك عدد
    كشمش پلويي= 100 گرم
    زرشك=150 گرم
    خلال‌پسته=100 گرم
    خلال بادام=100 گرم
    روغن=150 گرم
    خلال پرتقال=دو پيمانه
    پياز=دو عدد
    زعفران ساييده= به ميزان لازم
    فلفل=به ميزان لازم
    نمك= به ميزان لازم
    طرز تهيه:
    مرغ را با پياز و نمك مي‌پزيم. گوشت مرغ را از استخوان جدا كرده و به اندازه‌هاي متوسط خرد مي‌كنيم. برنج را آبكش كرده سپس در ‌قابلمه، كمي آب و روغن مي‌ريزيم. نصف برنج را در قابلمه ريخته و مقداري مرغ خرد شده را روي آن مي‌ريزيم. بقيه برنج را در قابلمه ريخته، خلال بادام و پرتقال را لايه‌لايه روي برنج قرار داده و صبر مي‌كنيم تا دم بكشد. زرشك و كشمش را با كمي شكر در روغن سرخ مي‌كنيم. خلال پرتقال را دوباره جوشانده و آب آن را عوض مي‌كنيم.
    آب مرغ را مي‌جوشانيم تا غليظ شود. هنگام كشيدن برنج، دو يا سه كفگير از روي برنج برداشته و با مقداري زعفران مخلوط مي‌كنيم. مقداري خلال بادام، پرتقال و پسته را با كشمش و زرشك سرخ كرده، با مخلوط زعفراني هم مي‌زنيم.
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.