1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کباب دل گوساله ویژه برای 5 نفر

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1282943375_original_njumaohzptgwxlyqreks.jpg
    گوشت دل گوساله= 1 کیلو ( جهت کباب برش های عمودی بخورد )
    ماست= 10 قاشق غذا خوری
    ادویه گوشت= 1 قاشق غذاخوری
    ادویه 7 رنگ= یک قاشوق غذا خوری
    زردچوبه =1/2 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل= به مقدار لازم
    لیموی تازه= 3 تا 4 عدد
    زعفران جهت تغییر رنگ و عطر= به مقدار لازم
    پیاز چرخ شده= 3 عدد متوسط
    سیر =4 پر
    جعفری خرد شده= 100 گرم
    روغن مایع=4 قاشق غذاخوري
    طرز تهيه:
    ابتدا در یک ظرف بزرگ پیاز ، سیر و جعفری را خوب مخلوط میکنیم به طوری که کاملا یک دست بشود ، بعد از آن گوشت ها را که برای کباب کردن خرد کرده ایم به این مخلوط اضافه میکنیم توجه داشته باشید که گوشت ها را به خوبی با پیاز و سیر و جعفری مخلوط کنیم ، سپس در ظرف دیگری ماست ، ادویه ها ، نمک و فلفل ، زردچوبه ، لیمو، زعفران و روغن را با هم مخلوط میکنیم تا مایع ای زرد رنگ و یکنواخت تولید شود ، سپس این مایع را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می کنیم و همه ی مواد را با هم بخوبی مخلوط می کنیم .
    نکته :
    1 .هرچیه مواد با هم بیشتر مخلوط شوند کباب ما بهتر خواهد شد.
    2 .هرچه گوشت ها بیشتر در مایع ماست ما باقی بماند ( 24 ساعت ) تردتر می شود.
    3 .تکه های چربی متصل به گوشت دل را جهت لذیذتر شدن غذا از گوشت جدا نکنید ( توصیه سر آشپز)
    4 .هرچه تکه های گوشت بزرگتر باشند گوشت ها خونی تر و خوش تعم تر خواهد بود.
    حالا می توانید گوشت ها را به سیخ کشیده و بر روی (ترجیها زغال) آتش کباب کنید.
    جهت سرو بهتر است انواع کباب را به همراه سالاد ( نوع دلخواه) ،مخلوط پیاز و جعفری خردشده ، دوغ خنک بدون یخ و نوعی سس مخصوص که بعدا آموزش خواهم داد میل نمائید.
    باتشکر سرآشپز پیربابا
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.