1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

ته چين بادمجان

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1282245307_original_cbmftkunlqjrzhvgxwyo.jpg

    طرز تهيه:
    در ابتدا بادمجانها را حلقه حلقه سرخ ميكنيم.بعد از سرخ شدن از ماهيتابه بيرون مياوريم تا برويم سراغ سينه مرغ.سينه مرغ را به شكل مربعهاي تقريبا يك در يك خرد ميكنيم.بعد سينه هارا با زردچوبه سرخ ميكنيم..
    حالا يك پيمانه از برنج را با يك پيمانه ماست و زعفران مخلوط ميكنيم.من از تخم مرغ استفاده نكردم.
    اين مخلوط را ته قابلمه ميريزيم.ترجيحا از قابلمه چدني استفاده كنيد تا بعدا براي برگرداندن غذا به مشكل بر نخوريد.
    حالا يک لايه بادمجان روي مواد بچينيد.مقداري برنج روي بادمجانها بريزيد.حالا يک لايه مرغ رو بريزيد رو برنج.دوباره برنج.حالا گوجه هاي حلقه ايه خامو بچينيد.و اين ترتيب را تا پايان موادتان ادامه دهید.
    ميتوانيد لابلاي مواد كمي دارچين هم بپاشيد كه عطر فوق العاده اي دارد.
    حالا بگذاريد تا برنج دم بكشد.كمي آب و روغن هم روي برنجتان فراموش بریزید.
    بعد از حدود 45 دقيقه غذا آمادست.يک ديس ترجيحا گرد روي قابلمه بگذاريد و آن را برگردانيد.
    نکته:اگه تو چيدن رديفيه مواد كمي حوصله كنيد.غذاتون شكل خيلي زيبايي پيدا ميكنه.
    نوش جان.سالاد شيرازي با غذا يادتون نره
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.