1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

کباب سیخ انجیر

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    140_1281527626_original_pwqgthvexcsbumjzkfra.jpg
    سلام دوستان هنرمند. من پارسال که ایران بودم خانواده همسر محترم یه کباب خیلی خوشمزه درست کردند به اسم کباب سیخ انجیر. با توجه یه اینکه که الان فصل انجیر کم کم داره میشه و درختهای انجیر هم خیلی نورس نیستند میشه این غذای خوشمزه و کاملا ایرانی رو درست کرد و لذت برد.
    مواد لازم:
    گوشت گوسفندی همراه با استخوان =به مقدار لازم
    پیاز بزرگ خرد شده= 3 عدد
    چوب درخت انجیر که خیلی کلفت و یا خیلی نازک نباشه ( باید برگهای شاخه را برید و اونها رو خوب شست و نوک آنها را به شکلی که می بینید تیز کرد)
    گوجه فرنگی=به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    کف یک سینی پیازها را خرد می کنیم و بعد گوشتها را در سیخ انجیری و یک سیخ معمولی مکشیم. سیخ معمولی را برای این استفاده می کنیم که گوشتها از روی سیخ نریزند چون قطعات یه کم بزرگه. و بعد هم گوجه را سیخ می کنیم و بچه انجیرها شسته شده را نصف کرده لابلای آن می گذاریم و می گذاریم نیم ساعت استراحت کند. همونطور که می دونید انجیر باعث نرم شدن گوشت میشه در حد خیلی بالا پس باید مرتب چک کنید که زیاد نرم نشه که موقع پخت وا بره. اگر قطعات گوشت کوچکتر هستند باید کمتر استراحت کنه. بعد هم نمک و فلفل زده و کباب می کنیم.

    این کباب فوق العاده نرم و لذیذ هست. امیدوارم که خوشتون بیاد
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.