1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی

شروع موضوع توسط marmar در ‏22 ژوئیه 2012 در انجمن خوراک مرغ و پرنده

  1. marmar

    marmar کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    26
    تشکر شده:
    23
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم : برای 4 نفر


    نان پیتزا یا خمیر پیتزا 4 عدد
    پنیر پیتزا 1 پیمانه
    پنیر پارمزان 1 پیمانه
    فلفل سیاه یک دوم قاشق چای خوری
    مغز ذرت در سس کره‌ 1 پیمانه
    * مرغ بدون استخوان پخته شده 4 تکه

    فلفل دلمه‌ای قرمز درشت خرد شده
    2 عدد
    پوست لیمو 1 قاشق چایخوری
    ترخون خشک 2 قاشق چایخوری
    سیر چرخ شده 1 قاشق چایخوری
    زیتون خرد شده بدون هسته 1 پیمانه
    جعفری تازه خرد شده یک چهارم پیمانه
    طرز تهیه:


    1. فر را تا دمای 450 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. در ظرف مخصوص یک ورق فویل بکشید و روی آن را روغن بزنید تا نچسبد. خمیر یا نان پیتزا را روی آن قرار دهید.
    2. در یک کاسه پنیرها و فلفل را مخلوط کنید. سپس آنها را روی سطح نان به فاصله 2 سانتی‌متری لبه نان پخش کنید. 5 دقیقه آن را درون فر قرار دهید.

    3. ذرت و سس کره را در ظرف مخصوص قرار داده و در ماکروویو برای 1 دقیقه قرار دهید. جوجه و فلفل دلمه‌ای و پوست لیموی رنده شده و ترخون و سیر را با هم مخلوط کنید. در ظرف حاوی نان و پنیر، ذرت را اضافه کنید. روی آن مقداری پنیر زیتون بریزید و در فر به مدت 5 دقیقه یا تا وقتی که پنیر و لبه‌ها قهوه‌ای شوند قرار دهید.


    4. بعد پیتزا را از فر خارج کرده و روی آن جعفری تازه بپاشید.

    ارزش غذایی:


    * کالری: 679


    * چربی کلی: 28 گرم


    * چربی اشباع شده: 12 گرم


    * چربی مونو غیر اشباع: 7 گرم


    * چربی پولی غیر اشباع: 1 گرم


    * کلسترول: 84 میلی گرم


    *سدیم: 928 میلی گرم


    * کربوهیدرات: 69 گرم


    * قند: 5 گرم


    * فیبر: 4 گرم


    * پروتئین: 41 گرم


    * ویتامین C: 57 (% D V )


    * کلسیم: 58 (% DV )


    * آهن: 26 (% DV )
     

    موضوعات مشابه

    مجید عزیززاده از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.