1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

رولت گوشت

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    از 24 ساعت قبل گوشت بیفتکی را که به قصاب گفته ام در بزرگترین ابعاد ممکن و به قطر 1.5 تا 2 سانتی متر ببرد در پیاز رنده شده و آبلیمو می خوابانم ( نمک نزنید چون سفت مشه)
    بعد از یک روز گوشت را در آورده با بیفتک کوب می کوبم تا قطرش نصف شود ، این مرحله می تواند آشپزخانه شما را حسابی کثیف کند برای همین یک پلاستیک فریزر را یک لا روی گوشت پهن کنید و بعد بکوبید، دیگر خرده گوشت و خونابه یا اب پیاز به درو دیوار اشپزخانه نمی پاشد
    حالا روی این گوشت هر چه دوست دارید بگذارید ( من تخم مرغ سفت و جعفری خرد شده و زرشک می گذارم)
    لبه های گوشت را به هم بیاورید و با نخ و سوزن بدوزید!!!! شوهرم می گوید زنی که آشپزی و خیاطی بلد باشد، پزشک هم باشد اختراعش این می شود که گوشت را در اشپزخانه بخیه بزند!
    بعد رولت اماده را در ماهیتابه سرخ کنید (من در مهمانیهای بزرگ 1-2 رولت سرخ شده از روز قبل اماده می کنم و روز مهمانی فقط در سس می پزم)
    سس رولت هم رب و سرکه سفید از هر کدام یک قاشق + نمک و فلفل است که بسته به مقدار رولت اماده کرده با اب رقیق می کنیم و روی رولت ریخته حدود سه ربع تا یکساعت می پزیم
    بعد از پخت رولت را در دیس گذاشته یک سر نخ را می گیریم و می کشیم، به راحتی در می اید، و رولت را برش می زنیم، به مایه سس هم قدری فلفل بیشتر اضافه کرده در ظرفی کنار رولت سرو می کنیم
    در مایه سس به هیچ عنوان ابلیمو نریزید که ته مزه تلخی می گیرد مگر بعد از پخت رولت.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.