1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

رشته فرنگي با سبزيجات

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    1271839847_korea.jpg

    جاپچايي يا به زبان ساده تر رشته فرنگي با سبزيجات يكي از غذاهاي سنتي كره است كه طرفداران زيادي در بين جوانان دارد.
    مواد لازم براي 4 نفر:
    رشته فرنگي نشاسته( نودل )= يك بسته
    گوشت گاو= 150 گرم
    اسفناج= يك دسته
    هويج متوسط= 1 عدد
    پياز متوسط= 1 عدد
    قارچ=1 بسته
    سير= چند حبه
    پيازچه= 8 عدد
    سس سويا ، روغن كنجد ، شكر ، فلفل= به ميزان لازم
    كنجد پوست كنده= 1 ليوان
    طرز تهيه:
    1. قارچ را به صورت خلال خورد كنيد
    2. هويج را به صورت خلال هاي 5 سانتي خورد كنيد
    3. پيازچه ها را با ساقه به صورت تكه هاي 8 سانتي خورد كنيد
    4. پياز را خلال كنيد
    5. گوشت گاو را به صورت نوارهاي باريك خلال كنيد
    6. پس از اينكه مواد بالا را به شكلي كه گفته شد خورد كرديد حالا رشته فرنگي را داخل آب جوش ريخته و حدود 3 دقيقه بگذاريد روي اجاق تا رشته ها نرم شود آنگاه آبكشي كرده و داخل يك كاسه بزرگ بريزيد.
    مي توانيد رشته ها را با استفاده از يك قيچي به تكه هاي كوچك ببريد و بعد به ميزان سليقه ي خود مقداري سس سويا و روغن كنجد اضافه كنيد و هم بزنيد
    *نكته: در خلال پخت رشته فرنگي ها گاهي با دست تست كنيد اگر نرم شده از روي اجاق برداريد تا له نشود
    7. اسفناج ها را داخل آبجوش ريخته و بگذاريد براي 1 دقيقه هم بزنيد تا به آرامي پخته شود سپس آبكشي كرده و و در آب سرد بيندازيد و دوباره آبكشي كنيد و بعد كاملا آبش را خارج كنيد و به صورت قطعات 5 سانتي برش دهيد.
    8. نصف پيمانه سس سويا و نصف پيمانه روغن كنجد را با هم مخلوط كرده و در كاسه اي جدا بگذاريد.
    9. هويج ها را هم در تاوه تفت دهيد و جدا بگذاريد.
    10. پياز را هم تفت داده تا طلايي شود سپس به ظرف هويج اضافه كنيد.
    11. قارچ ها را نيز تفت داده و سپس به ظرف هويج و پياز اضافه كنيد.
    12. پيازچه ها را هم تفت داده و به ظرف هويج اضافه كنيد.
    13. گوشت گاو را در تاوه ريخته و خوب به هم بزنيد تا خوب پخته شود سپس سير و قدري سس سويا اضافه كنيد و خوب به هم بزنيد شكر را هم اضافه كنيد و مجددا به هم بزنيد و پس از پخته شدن به ظرف هويج اضافه كنيد حالا مخلوط سس سويا و روغن كنجد را هم اضافه كنيد و مواد حاصله را خوب مخلوط كنيد.
    در اخر رشته فرنگي و دانه هاي كنجد را اضافه كرده و نوش جان كنيد.
     

    موضوعات مشابه

    sparda از این پست تشکر کرده است.
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.