1. بالاخره مسابقه کاربر برتر با جوایز ارزشمند برای فعالترین کاربران!
    هر ماه ربع سکه بهار آزادی و چندین فلش مموری به کاربران برتر به انتخاب شما!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به انجمن مسابقات و جوایز سر بزنید.
    رد اعلامیه

20 فوت اشپزی حرفه ای

شروع موضوع توسط گلناز2222 در ‏5 مارس 2013 در انجمن هنر در خانه

  1. گلناز2222

    گلناز2222 دم از مردونگی نزن سنگینـــه سرفت میگیره . . ! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    6,540
    تشکر شده:
    1,816
    - برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهید 5 دقیقه در آب جوش قل بزند. حتی می‌توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آب‌لیمو قرار دهید.



    10- برای گرفتن بوی کلم در غذا می‌توانید از تکه‌ای نان خشک یا یک قاشق سوپ‌خوری آرد استفاده کنید.



    11- برای نگهداری سبزی‌ها بعد از شستشو، آن‌ها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.

    هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آب‌لیمو بریزید تا هم ظرف

    سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود

    12- اگر می‌خواهید رنگ و بوی ادویه‌های قرمزرنگ حفظ شود، آن‌ها را در یخچال نگهداری کنید.



    13- اگر گوجه‌فرنگی‌ای خریده‌اید که هنوز کاملاً قرمز و رسیده نیست، چند روزی آن را در آفتاب یا محیط گرم بگذارید و بعد به یخچال منتقل کنید.



    14- برای شستن قارچ هرگز آن را در آب خیس نکنید بلکه با کمک یک برس نرم قارچ را تمیز و با دستمالی مرطوب پاک کنید و بعد با آب (در حد یک آبکشی ساده) بشویید.



    15- برای اینکه برنج سفید شود، می‌توانید چند قاشق غذاخوری ماست داخل ظرف برنج در حال جوش بریزید.



    16- اگر برنج بیش از حد جوش خورد، 3-2 قاشق غذاخوری آب‌لیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.



    17- اگر می‌خواهید سیب‌زمینی هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پختن کمی کره یا روغن روی آن بمالید.



    18- برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و 2 قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم‌ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آن‌ها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.



    19- برای سرخ شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چای‌خوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار پیازها سریع‌تر سرخ می‌شوند و طعم بهتری پیدا خواهند کرد.



    سرآشپزهای معروف این نکته‌ها را رعایت می‌کنند و به همین دلیل آشپزی آن‌ها همیشه مثال زدنی است:


    1- اگر کاهو تلخ است، می‌توانید آن را چند دقیقه‌ای (حدوداً 15 دقیقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید.


    2- میوه‌های قرمزرنگ را قبل از شستن حتماً چند ساعت در یخچال قرار دهید تا زمان بیشتری سالم بمانند و لهیده نشوند.

    3- همیشه سیب را داخل نایلون پلاستیکی درباز در یخچال قرار دهید. سیب گازی از خود متصاعد می‌کند که به بهتر رسیدن سایر میوه‌ها و سبزی‌ها کمک خواهد کرد، بنابراین اگر میوه نرسیده‌ای دارید،‌ از سیب برای رسیدن سریع‌تر آن استفاده کنید.

    4- هنگام سرخ کردن مواد غذایی، حرارت را از 180 درجه سانتی‌گراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و مواد غذایی را سرخ کنید اما بعد از 8 بار حتماً ظرف را بشویید. مواد غذایی سرخ شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنشان خوب گرفته شود.

    5- برای خوش‌طعم شدن ماهی سرخ‌شده، چند دقیقه‌ای آن را در شیر نمک زده یا خامه تازه یا سیب‌زمینی رنده شده بخوابانید. برای گرفتن بوی ماهی نیز می‌توانید به روغن، قبل از قرار دادن آن روی حرارت، آب‌لیمو اضافه کنید.

    6- هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آب‌لیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.

    7- برای جلوگیری از وا رفتن کوفته گوشت و برنج، در آب قدری آرد بریزید و حرارت را بالا ببرید.

    8- اگر به غذا بیش از حد فلفل زده‌اید و خیلی تند شده است، چند دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت، آب یک عدد لیموترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

    9- برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهید 5 دقیقه در آب جوش قل بزند. حتی می‌توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آب‌لیمو قرار دهید.

    10- برای گرفتن بوی کلم در غذا می‌توانید از تکه‌ای نان خشک یا یک قاشق سوپ‌خوری آرد استفاده کنید.

    11- برای نگهداری سبزی‌ها بعد از شستشو، آن‌ها را در حوله کاغذی بگذارید و بعد از گذاشتن در یک کیسه پلاستیکی، در یخچال قرار دهید.
    هنگام
     

    فایل های ضمیمه:

    manijeh30, ali ss, somaye و 1 کاربر دیگر از این پست تشکر کرده اند.
  2. 18u

    18u برترین کاربر انجمن کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    2,792
    تشکر شده:
    1,492
    جنسیت:
    زن
    ممنون و متشکر؛ عالییییییییییییییییییی بود tashvigh-gol-tashvigh
     
  3. گلناز2222

    گلناز2222 دم از مردونگی نزن سنگینـــه سرفت میگیره . . ! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    6,540
    تشکر شده:
    1,816
    nishkhandخواهش میکنم a23e (24).gif a23e (24).gif
     
  4. ای اف جی

    ای اف جی کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2013
    ارسال ها:
    28
    تشکر شده:
    584
    جنسیت:
    مرد
    اینا فقط واسه آدمهای زن ذلیل خوبه
     
  5. گلناز2222

    گلناز2222 دم از مردونگی نزن سنگینـــه سرفت میگیره . . ! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    6,540
    تشکر شده:
    1,816
    -4-مثلا تو زن ذلیل نیستی-8-
     
  6. ای اف جی

    ای اف جی کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2013
    ارسال ها:
    28
    تشکر شده:
    584
    جنسیت:
    مرد
    دارم میگم بجان مادرم عمرا بزارم زن به من دستور بده کلا از زن ذلیلی بدم میاد
     
  7. گلناز2222

    گلناز2222 دم از مردونگی نزن سنگینـــه سرفت میگیره . . ! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    6,540
    تشکر شده:
    1,816
    -4-اونهایی که میگن زن ذلیل نمیشیم بعد که ازدواج کنن زن ذلیل ترین ادم روی زمین میشن-22-از ما گفتن
     
  8. ای اف جی

    ای اف جی کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2013
    ارسال ها:
    28
    تشکر شده:
    584
    جنسیت:
    مرد
    یه چیزو راحت بهت بگم تو افغانی ها زن ذلیل کم پیدا میشه
    اگه حرف یه زن رو قرار باشه گوش کنم اونم فقط مادرمه
     
  9. گلناز2222

    گلناز2222 دم از مردونگی نزن سنگینـــه سرفت میگیره . . ! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    6,540
    تشکر شده:
    1,816
    -27-
     
  10. ای اف جی

    ای اف جی کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2013
    ارسال ها:
    28
    تشکر شده:
    584
    جنسیت:
    مرد
    خدارو شکر
     
  11. گلناز2222

    گلناز2222 دم از مردونگی نزن سنگینـــه سرفت میگیره . . ! کاربر پر تلاش ( طلایی)

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2013
    ارسال ها:
    6,540
    تشکر شده:
    1,816
    -21--21--21-
     
  12. arezoo_sas

    arezoo_sas کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2013
    ارسال ها:
    9
    تشکر شده:
    16
    جنسیت:
    زن
    مگه شما افغانی هستید؟
     
  13. ای اف جی

    ای اف جی کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2013
    ارسال ها:
    28
    تشکر شده:
    584
    جنسیت:
    مرد
    آرجونم مشکلی داری قیلفم به ترک یا لر میخوره
     
  14. arezoo_sas

    arezoo_sas کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2013
    ارسال ها:
    9
    تشکر شده:
    16
    جنسیت:
    زن
    مشکلی که ندارم فقط واسم سوال پیش اومد که پرسیدم ولی مثل اینکه شما اعصاب ندارید
     
  15. ای اف جی

    ای اف جی کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آگوست 2013
    ارسال ها:
    28
    تشکر شده:
    584
    جنسیت:
    مرد
    اعصابم داریم
     
  16. arezoo_sas

    arezoo_sas کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2013
    ارسال ها:
    9
    تشکر شده:
    16
    جنسیت:
    زن
    خدا رو شکر
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.