1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

كبسه

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    1249460411_kabse.jpg

    مواد لازم براي 5 تا 6 نفر:
    گوشت ماهيچه=نيم كيلو
    چوب دارچين=1 تكه
    برگ بو=1 عدد
    سير=3 حبه
    ميخك=3 عدد
    پياز بزرگ=1 عدد
    هل=2 حبه
    هويج=1 عدد
    سير رنده شده=2/1 قاشق سوپخوري
    كره=50 گرم
    پياز نگيني شده=1 پيمانه
    پودر زنجبيل=1 قاشق سوپخوري
    ليموعماني=3 عدد
    ادويه،پودركاري=1 و 2/1 قاشق سوپخوري
    گشنيز خرد شده=4 قاشق سوپخوري
    زردچوبه=1 قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل=به مقدار لازم
    برنج=4 پيمانه
    گوجه فرنگي=3 عدد
    آب گوشت=2 پيمانه
    آب=3 پيمانه
    بادام،صنوبر و كشمش=از هر كدام 4 قاشق سوپخوري
    روغن مايع=به مقدار لازم
    طرز تهيه:
    1. ماهيچه را شسته ،به اندازه اي كه روي آن را بگيرد آب بريزيد. وقتي آب جوشيد كف آن را بگيريد سپس دارچين،برگ بو،سير،ميخك،هويج،پياز و هل را به آن اضافه كرده و بگذاريد ماهيچه كاملا پخته شود و حداقل 2 ليوان آب گوشت بماند.
    2. نيمي از كره و 1 قاشق روغن مايع در قابلمه ريخته و سير رنده شده را اضافه كنيد كمي تفت دهيد سپس پياز را اضافه كرده و كمي كه تفت داده شده پودر زنجبيل را اضافه كنيد.
    3. ليموعماني سوراخ شده،زردچوبه،ادويه و پودركاري را اضافه كرده،كمي تفت دهيد.
    4. گشنيز،گوجه فرنگي،نمك و فلفل اضافه كنيد و مواد را كمي تفت دهيد.
    5. آب گوشت را اضافه كنيد.
    6. وقتي مواد جوشيد حرارت را ملايم كرده و بگذاريد به مدت 20 تا 30 دقيقه مواد با هم پخته شوند،سپس برنج را اضافه كرده و آب را به برنج اضافه كنيد.
    7. نمك و روغن را به اندازه لازم اضافه كرده و وقتي برنج جوشيد حرارت آن را كم كنيد و بگذاريد برنج دم بكشد.
    8. صنوبر و بادام پوست گرفته و كشمش را تفت داده،كنار بگذاريد.
    9. ماهيچه پخته شده را در ظرفي بگذاريد.
    10. بقيه كره را آب كرده و با كمي ادويه روي گوشت بماليد. 1 استكان آب ماهيچه اضافه كرده و در فر قرار دهيد تا روي آن طلايي شود(مواظب باشيد گوشت خشك نشود).
    11. وقتي برنج دم كشيد آن را در ديس كشيده ماهيچه را روي برنج قرار داده و با بادام،صنوبر و كشمش روي برنج را بپوشانيد.
     
XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.