1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

تکه های استیک با سس

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    1211805843_3.jpg

    مواد لازم:
    تکه های گوشت گوساله=6 عدد
    پیاز=1 عدد
    گوجه فرنگی=1 عدد
    فلفل سبز=1 عدد بزرگ
    نمک و فلفل=به مقدار لازم
    روغن زیتون=به مقدار لازم
    سس کچاپ=به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    1. گوشت را به تکه های نازک به شکل زیر برش دهید

    2. تکه های استیک را در ظرف عمق داری بریزید.
    3. پیاز+گوجه فرنگی+فلفل سبز را در مخلوط کن ریخته خوب با هم مخلوط کنید تا سس نرمی بدست آید سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
    4. سس بدست آمده را روی تکه های استیک ریخته و با دست مواد را با هم مخلوط کنید بطوریکه تمام سطح استیک ها به سس آغشته شود.
    5. ظرف را به مدت 1 روز کامل در یخچال قرار دهید تا استیک ها مزه دار شوند.
    6. تکه های استیک را روی دستگاه مخصوص قرار داده با حرارت کم بپزید.
    7. کمی روغن زیتون با سس کچاپ را با هم مخلوط کرده در حین پخت با یک برس روی استیک بکشید.
    8. استیک ها را در ظرف چیده اطراف آن را با جعفری و گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.