1. بالاخره صندلی داغ برای کاربران ، این ماه برگذار شد!
    صندلی داغ آبان ماه ۹۵ رو هلیا با نام کاربری ( haleya ) مهمان این برنامس!
    برای اطلاعات بیشتر حتما به صندلی داغ در موضوعات آزاد سر بزنید.
    رد اعلامیه

کباب بره(هندی)

شروع موضوع توسط Rain man در ‏24 ژوئیه 2012 در انجمن غذاهای گوشتی

  1. Rain man

    Rain man کاربر تایید شده

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئیه 2012
    ارسال ها:
    994
    تشکر شده:
    163
    جنسیت:
    مرد
    1138189964_as.jpg
    مواد لازم:
    گوشت ران بره=2 کیلو و نیم
    زنجبیل تازه له شده=2 قاشق چایخوری
    سیر له شده=2 قاشق چایخوری
    پودر کاری=2 قاشق چایخوری
    نمک=1 قاشق چایخوری
    دانه های زیره=2 قاشق چایخوری
    دانه فلفل سیاه=4 عدد
    میخک=3 عدد
    پودر فلفل قرمز=1 قاشق چایخوری
    آبلیمو=3 قاشق غذاخوری
    روغن=1و4/1 پیمانه
    پیاز=1 عدد بزرگ پوست گرفته
    آب=2 پیمانه/حدود 2 لیتر
    طرز تهیه:
    1- با یک چاقوی بزرگ چربیها را از گوشت بگیرید تمام اطراف گوشت را با یک چنگال سوراخ کنید.
    2- در کاسه ای زنجبیل،سیر،کاری،نمک،زیره،میخک و فلفل را با هم مخلوط کنید.آبلیمو را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس آن را با قاشق روی گوشت ریخته و داخل گوشت ماساژ دهید.
    3- روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده،گوشت را به آن افزوده و پیاز را کنار گوشت قرار دهید.
    4- آب کافی به آن افزوده تا گوشت را بپوشاند و با حرارت ملایم به مدت 2 و نیم تا 3 ساعت بپزد.گاهگاهی آن را برگردانید.
    (اگر پس از مدتی آب بخار شد و گوشت هنوز نرم نشده،مقدار دیگری آب به آن بیافزایید). وقتی آب کاملا بخار شد کباب را برگردانید تا تمام اطراف آن قهوه ای شود.
    5- کباب را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف صرف منتقل کنید. کباب را تکه تکه کره یا به صورت درسته سر میز ببرید.
     

    موضوعات مشابه

XenForo Add-ons by Brivium ™ © 2012-2013 Brivium LLC.